Через призму майбутнього

- До Матері! До Сталіна! Атак! молодий ліевтенантний шаут.
- Приїжджайте на, Приватний Бєлолентов сказав, що кинути його гвинтівку. - Стріляти, я не збираюся!
Ліутенант стрибнув назад в траншею з сюрпризом. Приїжджав, але лейтенант ніколи не вистрілив пустелі.
- Чому не ви йдете?
до Ось ми йдемо! Пердол десь, штамп. Для чого?
до Що таке? Головна До сімей, дітям.
Приватне белолентове пліт.
- Діти? Чи знаєте ви, що мій онук розповість про мене в 2013 році? Що я з гарматою.
Ліутенант перетворився навколо. Він не чекав, і тепер він нарахував на підтримку інших бійців.
- The Belolentov case коментує, Сергій Кудрін сказав: Я особисто, Кудррін розрахував щось на мій погляд, ріпакував близько 238 німецьких жінок.
- Удачливий ви, Приватний Чубаїс зважено. Я був Сталіном. Послання народів.
до І скажуть шахта,
- Ваше! левтенантний марвел.
Гоцман поширив руки.
до Це право, це право, решта нас придушений, все Facebook буде соромитися через парад. Як і в джемах, гірше, ніж в газовій камері.
Все, що ви шукаєте Gozman знову. Він рум'яна.
до Так що ви хочете, - сказав Белолентов, і я залишаю. Давайте їм пити Баварський. Якщо вони народжуються.
Білопентов вийшов з траншеї на іншу сторону і ступав в задню. Не було ніяких недоліків, вони також диспергували, запам'ятовуючи, що їх великі члени будуть називати їх виконавцями. Решта солдатів: Белолентов. Молода лейтенантка спробувала виконати свій військовий обов'язок і знищити в'язкові пустелі, але потім пам'ятав, що сина в кінці його життя буде написати монографія «Сталина гірше Гітлера. й
Дорога до Москви була безкоштовною.
Фрост, загальна втома, розтягнуті потяги і сибірські агрегати припинили німці біля Уралу.
У 2013 році в Москві дійсно відверта Баварська. Президент Третього демократичного Рейха та інших громадян.
У Новосибірську, також відверта Баварська. Як і будь-який інший. Резиденти решти і виживання Росії, в яких на той час не були Кудрині, ані Чубаї, ані інших закоханих, модно присипати на могили. Олія Тюмень, Якут діаманти і Сибірський науковий потенціал дозволило жити на великому масштабі. Звісно, іноді в столиці малоросійської Росії вони пошкодили втратити цю війну монстроуса через секретний пристрій, який продемонстрував майбутнє. А ось, коли поїзд прибув з новими німецькими гонщиками, які могли б побудувати гідний будинок на трьох петлях.
й Ольга Туханіна
Р

Джерело: kpnemo.ws