709
I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Зйомки в Пекіні
I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Деякі елементи дизайну чітко запозичені з нещодавно відхилених Mercedes-Benz SLS AMG – велика решітка з величезною трикутною зіркою Mercedes-Benz. Вперше світлодіодні фари з'являться на автомобілях Mercedes. Найімовірніше, в майбутньому такі прилади освітлення стануть галузевим стандартом. За словами творців автомобіля, завдяки новим фарам, автомобілі не тільки краще виглядають, але і помітно покращують видимість в темряві. Пояснювальний апарат CLS також пропонує новий двигун. За словами концерну, новий V6 3,5 л потужністю 306 к.с. "будуть нові стандарти споживання палива."
Р