572
Китайський мільйонер подає останні до бідних
Більше і більше мільйонерів готові до участі у своїх виступах. Милті люди не були чужими, щоб philanthropy до, але тепер вони буквально готові віддати все для меншого Китайський мільйонер Ю Пенніан, який заробив 8,2 мільярдів юань ($1.2 млрд) на ринку нерухомості, проведе всі його багатства на благодійності. Як пояснює мільйонер, він сам отримує від бідних і пам'ятає його босоніжну молодь. «Я хотів би допомогти бідним, бо я хотів би, що себе і я розумію свою відчайдушну ситуацію», - каже він. Pennyan сподівається, що його приклад заохочує інших багатих китайських до філантропії. Згідно з тиконом, його фортуна “знизився лише в роу порівняно з фондами всіх китайських мільярдерів.” У рейтингу найбагатших людей на дачі, у 2009 році Ю Пенніан був у 432-му місці. А потім, tycoon вже пожертвував більшу частину свого фортуна до фундаменту в його назві. Зараз Пенніан стане найбільшим бенефактором у своїй країні. Більшість пожертвувань з фонду переходять на проекти у сфері охорони здоров’я, освіти та боротьби з катастрофами. Фонд вже оплачував хірургію катаракти на 50 000 осіб і збудував кілька шкіл на бідних сільських ділянках на заході. Він сказав. - Я нічого не залишив. Діти Ю Пенняну залишаться без спадщини. За словами бізнесмена, якщо його особняк подарують, вони зможуть самі зробити, і якщо не, великі гроші будуть завдати шкоди їм. Дітям Пенняну діляться своїм батьком.