Туристичні ноти: Mogadishu, Somalia (77 фото)

Blogger zyalt пише.
Подорож до Сомалі розпочався з арешту будинку. Моє керівництво в одному місці боявся, що я був журналістом і вирішив заблокувати мене в готелі. «Для того, як ви посидите у вашій кімнаті щодня і завтра ми підемо до імміграційного офісу і отримаєте дозвіл на переміщення!» Я не хочу залишатися в готелі щодня. Не хочу їздити по місту зі мною, бо боїться. Він боявся всього. Ось короткий список його страхів: «Я буду загинути, я збираюся бути викраденим і просила мільйон доларів у ранском». Це ціна голови білої людини в Сомалі. Місцеві чекісти побачать свою камеру і покладуть мене в в’язниці – Місцеві хижаки побачать свою камеру і покладуть провідник в тюрморт – в Сомалі, метеорит буде падати і кожен буде вмирати.

Вибачте, що б'ювет і ransom варто уточнити. Кілька років тому був неприємний інцидент. Місцеві пірати захопили наш нафтовий танкер. Протипідмарину знищувача Маршала Шапошникова звільняли наших моряків. Після визволення, наші спеціальні сили розстріляли пірати і відштовхують їх човни. Пірати знялися:
«Ми засуджуємо дії росіян, вони були керовані рацизмом і ненавистім чорної та Африки — це обличчя нової Росії». У майбутньому, якщо ми захоплюємо росіяни, то вони стикнуться з такою ж долею, як вони?
Так, у разі чого не буде запитати гонщик для росіян.
Але назад до мого арешту готелю. У певній точці провідник був так відлякуваний, що він вирішив повернути мене в аеропорт і передати в службу міграції від гріха. Нагадуємо, що в аеропорту перед бордюром знаходиться спеціальна особа, яка вирішує, чи можна пустити вас в країну або ні.
Після напруженого обіду, в результаті складних переговорів було досягнуто угоду про коротку прогулянку по місту, але без камери. Після другого туру складних переговорів з провідником, було погоджено, що я б знімався на iPhone і Fuji XPro1, і залишаю великий Nykon D4 в кімнаті і нехай ніхто інший!? Так, поїдемо до Могадісу на потрійну прогулянку!
По-перше, давайте подивимося на те, що Сомалія сьогодні. По суті, немає такої країни. На карті, але це насправді пучок різних зон, які ніхто не контролює. Сомалі перестали існувати як держава в 91 році. У країні постійно діючі громадянські війни. Найвідоміша автономія в Сомалі - Республіка Сомаліленд. Вони задекларували незалежність в 91 році і все ще безпечні частини Сомалі. Ви навіть можете ходити без безпеки. Є ще десятки самопроголошених автономій, які ви можете дізнатися самостійно, якщо ви хочете. Найвідоміший автономний регіон Росії - Пунтланд, який багато хто жартує Пунтланд вважається великим центром Сомалійського піратства. Азанія, цей автономний регіон відомий тим, що його прапор є тим самим, що Росія. Кількість територій, які не мають централізованого органу на всіх і є правильними лідерами та піратами. І, звичайно, є сильні ісламісти і шанувальники аль-Кайда в Сомалі. Це насправді анархія. Відповідає за все.
Могадишу, офіційна столиця, вже давно стала центром бойових дій. До недавнього часу офіційні органи контролюються лише 60% столиці, але зараз ситуація дещо нормалізована і місто було очищено. Не можна залишити місто, є радикальні ісламісти.
01. Мар "Сомалі не країна для туризму". Щоб відчути себе безпечною, мені довелося найняти охорону. Вартість безпеки $1,000 в день. Для цих грошей ви отримаєте два кулемети, водій і нудний гід, які будуть боятися всього і в кінцевому підсумку приховувати вас в готелі. охоронці, до речі, добре працюють гроші. Наприклад, при зупинці автомобіля біля готелю вони блокують всю вулицю так, щоб ви могли перехрестити дорогу. В цілому, в будь-якій зупинці, вона налаштована для блокування вулиці. Це зроблено, очевидно, щоб запобігти ви, відкинувшись в прохідний автомобіль. Багато читачів вважають, що Сомалі подали мені високі ціни. Я думаю, що охоронці повинні бути оплачені, так що вони не хочуть, щоб зробити вас.

02. Мар Безпека не дозволяє приводити перед собою. Сомалі сниться для вас їздити в багажнику або сидіти в готелі. У крайніх випадках намагаються відштовхувати вас в заднє сидіння посередині, і покласти кулемети з обох сторін. Відчуває дива. З одного боку, ви відчуваєте себе як важлива людина, яка опікується всім, з іншого, в'язниця, яка не допускається кроку.

Туристичні ноти: Mogadishu, Somalia (77 фото) (доб. 3)

03.03.2014 р. Як їздити на машині через місто, охоронець відкриває вікно і приклеює машину так, щоб кожен міг бачити. Я відкрию вікно і встановіть камеру.

04.03.2014 р. Погані дороги в Могадиху і не ремонтувалися в 20-х роках війни.

05. У Весь час є пікапери.

06. У Заборонено стріляти їх, так що я сходився на дах, щоб зробити пару пострілів.

Туристичні ноти: Mogadishu, Somalia (77 фото) р.

07. Мар Це головний вхід до мого готелю. Двері закривається металевим листом, що позбавляється кулі.

08. У. Місто постійно патрулюється африканськими миротворцями. Побудовано фортифікацію фасаду мого готелю.

09.03.2015 р. Мирники. Займіть свою вулицю кожні 15 хвилин.

10. контроль Це як сьогодні Mogadishu описує Vicki: «На даний момент місто є фортецею, яка складається з численних точок перевірки та укріплень, побудованих миротворцями та пов'язаними з охороною дороги. й

11. Вулиця. Населення Могадишу становить 2,000,000.

12. Я приймав відпочинок на пляжі в ніч.

194621

13.00 р. Чудовий ресторан на пляжі. На узбережжі захищено прокладкою.

14. Щоб запобігти поширенню від атаки відвідувачів ресторану, його заготівляли з брусовим дротом і бетонними блоками. У ресторані є 2 вежі з кулеметами і великою кількістю безпеки.

15.00 р. Місцеве багате харчування.

16.00 р. Я дивився з притулку до плівки дітей. Не скоро я забрав постріл, ніж я перетягував назад гілкою. Це життєздатність, постріл може бути добре, якщо ви вловите момент силуетами.

17.00 р. З даху мого готелю Mogadishu виглядає як Новоросійськ.

18 років Повернення біженців в наметах або знищених будинках.

19. Місцеві мікроавтобуси.

20. Вулиця Світло з сонячними панелями.

21. Місто на війну.

22. Руїни.

Туристичні ноти: Mogadishu, Somalia (77 фото) Р

23. Залишки колишньої розкоші.

25. Деякі будівлі ремонтуються.

26. Всі магазини фарбуються з пояснювальними фотографіями. Фотографії повинні обов'язково ілюструвати всі товари і послуги, які надає магазин. Ліворуч знаходиться барбершоп, праворуч - обмін і ясна.

27. Сомалі дуже смішний. Більшість голосів слів повторюються. Соомалієй.

28. Ще один магазин

29. Аптека.

2023220

30. Перед рестораном є столик забороненої зброї. Kalashnikov є найпопулярнішою зброєю в Сомалі. Радянський Союз у 70-ті роки добре озброєних місцевих піратів і навчав їх росіянам. В цілому багато людей знають російську мову. Сомалі люди, коли вони дізналися, що ви з Росії, намагаються пам'ятати деякі слова: "Привіт, як ти і т.д."

Туристичні ноти: Mogadishu, Somalia (77 фото) , Україна

31. Я поїду в ресторан, і там наметі Лебедєва. Що зустріч! З Тема, яку ми будемо тут на інший день, то він буде літати до Малаві, і я буду літати до Сомаліленда.

32. Дружба народів.

1831008

Туристичні ноти, день 2
Продовжуємо нашу подорож по Сомалі. На жаль, так добре! Погода гарна попри теплим сезоном. Їжа відмінна - в молодят, шеф-кухар з Італії, який готує шик лобстер і фантастичну пасту (не жарт). На другий день міграційна служба направила дозвіл на пагони та пікап вантажівки з військовими. Безпека. З недоліків військових не дозволяють спілкуватися з місцевими мешканцями. Я відчуваю себе Путіним.
Сьогодні охоронці вирішили посилити і виділити пікап вантажівку з восьми кулеметів.

33. охоронець під час вечірньої молитви.

Кілька слів про фотографію. Як я писав, мій посібник дуже нервовий і не дає вам стріляти. Більшість пострілів проводиться через настоєне скло автомобіля, тому художня складова пострілів тут вторинна.

Щоразу вони мали вийти, вони будуть виходити з їх пікапа і очищати територію. Вони припинили всі автомобілі і подали всіх людей. Крім того, військові дуже смішно диспергуються на автомобільних франтичних моторах.

до 1 2 3 4 5+

Навіть за межами міста, коли ви зупинитеся, апологізація, мочитися, вони очищають площу кучерів і боберів (або які живуть там в степу?).

Я вирішив піти в сливи. Смішні поїздки, звичайно. Ви оточені військовими, які керують усіма людьми в цій подушці. У той же час є багато людей, і ми дуже швидко ходимо, майже бігаємо. Здавалося б, ви і загін солдатів беруть участь в якомусь різновиді перевалу мирного поселення. Я уявляю державу Аборігінів, коли наметовому таборі з кулеметами ламаються кулемети

Поруч з цікавими дітьми, які хочуть закривати, але вони не допускаються. Я відчуваю себе Путіним. Пізніше, голова безпеки пояснив, що кожна дитина в діаперах має щонайменше гранату, що він з радістю кине на мене.

759804 р.

Не контактуйте з місцевим населенням. Кожен Сомалі є потенційним вбивцем або нянькою. Ви не можете йти по одному маршруту – вони помітять автомобіль, планують атаку.

Щоб стріляти в таких умовах, звичайно, складно. Ви не можете стояти ще за секунду. Кожна людина на ходу. Ви не можете виїхати з авто в багатолюдних місцях. Для забезпечення безпеки необхідно мати достатню кількість людей. З цієї причини ви не можете перейти на ринок, може бути неконтрольована реакція серед місцевого населення. Ви не можете їхати в будь-яку ніч, тому що всі зйомки. Ви не зможете сидіти на вікно без перегляду білого чоловіка.

Місцеве населення, до речі, не зіпсоване увагою туристів.

Слюм.

Всі дуже доброзичливі.

Будь-який вихід або зупинка є стресом для безпеки. Вони завжди мріяли про викрадення або напад терористів. Вони говорять про те, що виділяється тут щодня. Агенції Al Qaeda намагаються відновити контроль міста і постійно гомогенізуючи.

Коли натовп починає підходити до автомобіля, запобіжні пожежі в повітря. Чудовий спосіб - кожен відразу пролягає і на вулиці стоїть тиша. Немає одного кричуща, ніхто не чує більше дитячого сміху.

Ти можеш думати зараз, як нелюдно, це розсіювати людей з пострілами в повітрі. По суті, замовлення тут на вулицях дуже сувора. Наприклад, людина переходить на паличку. Відповідає або навіть скаржаться. В аеропорту міліція розмивається палицями портів. Звичайне африканське життя.

Місто трохи знищується війну. Ось поліцейська станція, наприклад.

І це вулиця в центрі міста. Немає тротуарів або плитки.

Руїни собору.

Це був прекрасний собор, але зараз біженці живуть в наметах.

Раніше були розкішні вілли місцевої еліти на березі. Тепер все руйнується. Майже все було знято з вікна автомобіля. Ви не можете зупинитися в будь-якому місці.

Українська

Центр міста

Стрічка.

Багато вантажних автомобілів без кабіни. Ви коли-небудь подивитеся на інший автомобіль і дивитеся, як він навіть йде?

Станція метро.

Ринок.

Нарада Cyclub. Як в будь-якому нормальному місті, люди їздить велосипедами в Могадішу.

Ринок.

Це великий солодкий кавун сезон.

80% населення Сомалі не можна читати або писати. На стінах магазинів фарбуються товари і послуги, що надаються всередині. Ось, наприклад, аптека, де можна заряджати телефон, взяти тести, виміряти тиск і зробити обхват (карта внизу зліва).

1977-1931 рр.

Ось фасад однієї з клінік центру центру. Вони роблять обхват тут.

Тут ви можете заряджати свій телефон, грати на майданчику2, купити холодні напої, дізнатися іноземні мови, медицина та освоїти професію оленя.

Вивчення фасадів неймовірно цікавим. Зверніть увагу, що власник залишає автограф і телефон.

Соціальна реклама - Сомалія виходить з колін. Так як ніхто не може прочитати, ви повинні малювати комічні книги.

8803969 Р

Ще одна соціальна реклама. Ліворуч «понеділок», праворуч «день.»

Читачі просять бачити жінок Сомалі. Про нас

Не дивлячись на те, що Сомалія живе в законі Шарії, і всі жінки, що надягають голову, вони фотографуються без проблем.

В інших мусульманських країнах забороняється фільми жінкам.

По догляду за тілом. Не знаю, що вони фотографуються.

699767

У Сомалі кожен для себе. Надає особливу атмосферу.

Джерело: zyalt.livejournal.com