849
Жан-Паул Глостер з льоном для Ла Перла
Джинс-Паул Глостер створив колекцію нижню білизну для розкішного італійського бренду La Perla. Лінія білизни виконана в стилі ретро. Продається в листопаді. Штани і латуні продають протягом двох разів більше 500 євро і більш продумані швейні вироби. «Я зустрів Жан-Паула Gaultier кілька місяців тому і ми відразу знайшли спільну землю», - сказав Алан Прост, голова Ла Перла. Ми маємо подібні погляди на красу, стиль, смак і якість. Ми вирішили поєднатися з цією пригодою разом, щоб об’єднати наші навички. Лінія буде мати 27 різних моделей, кожен з яких буде зшитий практично вручну. Головні хіти колекції – копія відомого конуса Мадонни, який створив для поп-королеви в 1990 році, а також талії-щільний шнурок. Дизайнер має особливу пристрасть до корсетів. «Університет – це центральна частина моєї творчої спадщини», – розповідає Глодер. З 30 років я створив перший корсет. Наша співпраця з La Perla була неминучою, тому що цей бренд є ювелірною нижню білизну. 7 липня на виставці в Парижі відбудеться обмежена версія двох моделей колекції.