Париж Хілтон хоче відкрити власну мережу готелів

Дійсність зірок, модний дизайнер і Socialite Paris Hilton оголосила про намір створити власну готельну мережу. Сімейна імперія Хілтона, мережа готелів Хілтон, може знайти конкурента в особі одного з членів сім'ї. «Я зробив майже все, що я можу, але мій наступний проект повинен бути нерухомим». З Я народився в готельному бізнесі, він завжди зацікавив мене, сказав Королеву вечірок. «Що слід створити власну ланцюжок готелю», - додав він. Хілтон більше не належить сім'ям. У 2007 році Баррон Хілтон, син засновника готелю Conrad Hilton і Парижа, продала компанію в Blackstone. Він не виграє нічого від цієї угоди. Грандфай вважав, що незайманий дідусь розчарував репутацію знаменитої сім'ї, і придумав, щоб перенести всі фортуни до благодійного фонду. Баррон Хілтон був особливо небезпечний сімейним відео Парижа і арештом на п'яний водіння. Сьогодні Хілтон є одним з найбільших мереж світу. За 3 500 готелів у 81 країнах було відкрито під брендом родини. В Росії компанія працює два готелі: Ленінградська в Москві і Хілтон Сад Ін Перм в Перм. Також планується відкрити готелі в м. Омськ, Уляновськ, Новосибірськ, Геленджик, Сочі та інших містах.