471
Автомобіль Михайла Прохорова «Yo-mobile»
Гібридний автомобіль, створений спільною венчурною групою бізнесмена Михайла Прохорова та білоруської компанії Яровіт Моторс, придбав власну назву. Автомобіль називався "Yo-mobile." Назва проекту Михайло Прохоров. «Наша команда прийшла до того, що я думаю, є винахідливим іменем – Е», – написав на своєму блозі. Я особливо люблю поєднання двох трендів: нова глобальна тенденція віртуальних брендів (і-под і т.д.) і нашої рідної російської мови, яка не міститься в будь-якому місці. Неважко сказати, не залишає нікого байдужим, тому що це круто. Ми добре знаємо кількість коментарів і глибокого прасування, які ми отримаємо, і ми дуже сподіваємося на це. Так не лякайтеся і сміливо діляться своїми емоціями і е-досвідами! Якщо ви пам'ятаєте знамениту фразу: «Ми з тієї ж крові – тебе і мене!», то в новому і модному варіанті звучить: О-ми, це ваш. Тепер кожен може прийняти рішення про себе, на якій він знаходиться. Наприкінці 2012 року з’явиться тестовий зразок «Yo-mobile» та серійного виробництва. Ціна гібридного невеликого автомобіля потужністю 70 к.с. складе від 350 до 450 тис. рублів.