"Моя собака!" Колекція годинників

Бренд годинника від Женева Артя, мозковита концептуального інженера та дизайнера Івана Арпа, створює воістину унікальні хронометри. Кожен творець унікальний і неповторний. А також годинник на цій картині з нової серії з кричущим титулом "Ой, мій собака !!!", звучать з англійською екскавацією "Ой мій Бог!" - "Ой мій Бог!". Артя співпрацювала з художником Домінікою Арпа-Кірпкою, мініатюрними картинами яких прикрасить годинникові набори. Підхід до виготовлення хронографів Артя викликає «органічні»: кожен щоденник розписається вручну, справа годинника, знову вручну, обпалюється трансформатором Тесла, щоб надати оригінальний вигляд і прикрашений діамантами. Всередині знаходиться швейцарська машина. Крім того, є кілька оригінальних стрічок для вибору. Можливо, найцікавіше з них - браслет, який називається «смаженим жаком», виготовлений з шкіри червоної тарілки. Більш того, ці амфібійи замінюються виключно в Австралію, де вони, завезені короткозорими колоністи, давно перетворилися на шкідники.