947
Київ Spiderman (19 фото)
Зустрічайте 26-річний київський Spiderman, який любить бути кількома міліметрами з краю, буквально. Прогулянка по будівництву балки, повісьте на стіну високорослі, ходимо на кран? Для цього "Український Людина-павук" це просто список, який вже завтра. Не дивно, що його девіз не існує. й
3250Р. 3700Р.
«Що я думаю, що я працюю. Я не відчуваю нічого, говорить цей хлопець, відомий як Mustang.
«Діти не гірше, що може статися. Кожна людина, але не всі вони хочуть. й
5683858
р.
р.
«Якщо ви боїтеся все, то живете в стерильних лабораторіях. й
Працював юридичним радником.
Товстан каже, що якщо це сталося до нього, то він не загинув, ніж стати хрусткою.
Єдине, що він хвилює про це міліція, яка іноді заважає його улюбленим
Весь стартував близько 10 років тому, і в цей час Mustang вже має тисячі шанувальників в Інтернеті.
Р
Він був залучений до екстремальних видів спорту з дитинства, а його перші хобі були кедоїра і «вистріляють бойові осі».
р.
Mustang хоче далі розвивати свою незвичайну кар'єру, отримати якомога більше спонсорів для своїх відео і в кінцевому підсумку стати учасником.
Один невірний крок і ви можете залишатися вимкненими, хоча Mustang воліє смерть.
Габаритний зображення
Джерело: marv.livejournal.com
3250Р. 3700Р.
«Що я думаю, що я працюю. Я не відчуваю нічого, говорить цей хлопець, відомий як Mustang.
«Діти не гірше, що може статися. Кожна людина, але не всі вони хочуть. й
5683858
р.
р.
«Якщо ви боїтеся все, то живете в стерильних лабораторіях. й
Працював юридичним радником.
Товстан каже, що якщо це сталося до нього, то він не загинув, ніж стати хрусткою.
Єдине, що він хвилює про це міліція, яка іноді заважає його улюбленим
Весь стартував близько 10 років тому, і в цей час Mustang вже має тисячі шанувальників в Інтернеті.
Р
Він був залучений до екстремальних видів спорту з дитинства, а його перші хобі були кедоїра і «вистріляють бойові осі».
р.
Mustang хоче далі розвивати свою незвичайну кар'єру, отримати якомога більше спонсорів для своїх відео і в кінцевому підсумку стати учасником.
Один невірний крок і ви можете залишатися вимкненими, хоча Mustang воліє смерть.
Габаритний зображення
Джерело: marv.livejournal.com