Сім'я Середтона отримала герб

Прізвище, ім'я посередника королівської сім'ї, стане повноцінною англійською аристократичною родиною. Щоб зробити все, як він повинен бути благородним, голова сім'ї Михайло Середньотон замовив зробити сімейне пальто зброї для весілля своєї дочки. Червона і біла ознака у вигляді геральдичної коси трикутника зображує три дубові гілки з жолудями, що уособлює Англію і три середні діти. Золотий шеврон - знак Золотісарів, це назва матері Катерини. Білі тонкі шеврони пояснюються якось смішно: вони говорять, гори, так як вся родина Середньотона люблять лижувати. Коли Кате і князь Вільям одружився, елементи альтанки і герба князя створять новий символ, який стане знаком нової родини. За словами судів, сім'я Середтона дуже зацікавлена в тому, щоб вижити їх герб. Але ще одна давньою традицією Ката вирішила поломитися. З урочистого весілля вівця знімали фразу, що в шлюбному житті Катерина буде обіцяти чоловіка. Архієпископ Кантербері не заперечував про таку модернізацію традиційної весільної вовки.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное