724
Maybach Exelero за $8 000 000
Раппер Пташман ( паспорт Бріан Вільямса) сплатив $8 млн за існуючу мачуха Екселеро. Цей автомобіль був введений в експлуатацію німецькою шиною компанії Fulda, довгостроковий партнер Maybach, як шоу-автомобіль для відображення нових шин. У співпраці з студентами Політехнічного коледжу Pforzheim, а також італійської майстерні з кузовом Stola. Maybach Exelero був представлений в 2005 році і відразу зробив бризку. Я захоплюю не тільки футуристичний вигляд, але і незрівняні технічні характеристики автомобіля. З величезними розмірами (5.89 м довга і шириною 2.14 м), Exelero здатний прискорити до 350 км / год. Автомобіль виявився надзвичайно дорогим, тому про серійне або навіть малогабаритне виробництво не було. Fulda спробувала продати автомобіль в 2008 році за $ 5 млн, але потім не було покупців. Знаходиться криза і продаж. Хоча можна слідувати більш агресивній PR-стратегії, поточний покупець вже недавно дізнався про існування унікальної трави. "Я дізнався, що у мене було 8 мільйонів автомобілів, і я знав, що це було." Якщо він виявився на початку, він проданий довго. За версією журналу Forbes, чистий Пташман оцінюється на $100 млн., що робить його четвертим найбагатшим рапером після П Дідді, Джей-З та д. Дре. Оновлення 08/21/2011: Три місяці пройшли з моменту придбання автомобіля, але як це виходить, Maybach Exelero ще не змінив свого власника. За словами представника Європейського бізнесмена Arnaud Massartica, Birdman не сплачував рахунок. Продавці підозрюють, що рапер мав проблеми з ліквідністю. 8695734