Принц вступає в шоу-бізнес

Його Королівська Високість, князь Венеції та П'ємонт Емануель Філіберто, онука останнього короля Італії, побажав стати реальною телезіркою в Сполучених Штатах. Два роки тому царський син завоював італійську версію Танцю з зірками, і тепер він хотів більше слави. «Я не завоював, бо я танцював краще, ніж хтось інший», - сказав він. Я думаю, що я виграв, тому що італійці виявили новий характер. Хтось зацікавить читання про газету, хтось з великою історією і великою назвою, але простий хлопець. Принц Венеції переконаний, що участь у виставці реальності дозволило громадському бачити різницю між його аристократичним і його особистістю. Зараз він має намір перетворити на велику аудиторію. Це ще не відомо, що буде брати участь князь. Одна концепція передбачає участь у весільному шоу та інших музичних шоу. Дякуємо, що це не так, як Home 2. Принц також зазначив, що жоден з його благородних родичів буде залучений до цієї пригоди. Дружина Венеціанського монарха, французька акторка Clotilde Curot (повний правий), в американській розважальній галузі постарає себе в різному обсязі: принцеса збирається зірвати в Голлівуді.