467
Мар Гере кладе свою колекцію гітар для аукціону

Аукціонний будинок Крісті на 11 жовтня ставить на проведення аукціону збір гітар, що належить актору Річард Гере. Всього 110 лотів буде йти під молотком, в тому числі великий вибір старовинних американських гітар від таких іконових виробників, як C.F. Martin, Gibson, Fender, Gretsch і Epiphone, ряд електричних гітар, а також легендарних гітар, що належать Альберту Король, Пітеру Тош і Джеймсу Д'Aquisto. Загальна оцінка аукціону становить близько $1,000,000. Мар Гере, крім незабутньих ролей в кіно, також широко відомий як здатний музикант - музичні номери з його участю були присутніми в таких фільмах, як бавовняний клуб і симпатична жінка. Г. Гере, клен музики з раннього дитинства, отримав музичну освіту як трубка, а також самостійно освоїв мистецтво гри фортепіано і гітари. Гере має особливу пристрасть для старовинних американських гітар - під час свого життя він зібрав досить велику колекцію. Більшість інструментів, які він був у своєму домі та офісі протягом тривалого часу, були ретельно захищені від зовнішньої уваги. «Я завжди був закоханим з гітарами, оскільки я був дитиною», – каже він. Вони були моїм справжніми друзями в хороших і поганих разів. Я ніколи не думав, що я збираю зібрання, я просто купив ті інструменти, які я хотів би грати. Деякі з них особливо дорогі для мене. Не дивлячись на те, що я дуже сумний з ними – я зіграю їх всім і любив їх – Я впевнений, що вони принесуть однакову радість іншим. З продажу буде використовуватися для благодійних заходів по всьому світу. й