David Lynch має амортизацію себе як нічний клуб

Незабаром в Парижі відкриється нічний клуб Silencio – місце відомого режисера Девіда Линца «Мульголланд Привід». Директор, спільно з співвласниками установи Arnaud Fish, Manu Barron та Антоні Катон, відтворили сцена трилера у французькому столиці на вул. Монмартр. Не просто нічний клуб. Для режисера це місія, його квиток на вічність. "Я 65 тепер," Линц каже. Коли чоловіки досягають 50, вони сниться будувати гігантську вежу, щоб довести їх зрілість. Я керую фільми, я пишу музику, я зробив всі види речей, які мають початок і кінець. Тепер я хочу створити щось міцне. Я почався з живопису. За останні три роки я працюю в літографічній студії в Монпарнасі, де працював Пікассо і Міро, малював на одному з каменів. Тоді я перейшов до Сіленчіо, який взяв мене два роки. Шукаю все, що я зробив, я відчуваю себе практично безсмертним. Ми не знаємо про вічне життя, але Silencio незабаром стане одним з наймодніших місць Парижа. Голосове ім’я свого творця неодмінно стане приманкою для відвідувачів. Ресторан відкриє свої двері гостям дуже скоро - 6 жовтня

192442