1018
Чохол для читача своїми руками (20 фото)
Я хочу показати вам, як легко і просто, щоб зробити чохол для читання.
Ми працюємо:
-Денс картону.
- Накриття малюнка/фотографії
-веска (може бути витягнута з старого ноутбука, ноутбук)
- офісний ніж
клей
- прозора самоклеюча плівка
- хороший отвір-полу.
Двостороння скотч на пінопластовій основі
І докладно: лінійка, олівець, аркуш звичайної білого паперу.
1,1 км Заміряйте зчитувач, додайте 2 мм з боків і низу, 1 см зверху (!) і намалюйте. Ми виведемо дві однакові деталі.
2,2 км Порізання цього картону непросто. Якщо краї не ідеальні, не турбуючись, ми будемо ущільнювати їх будь-яким чином.
3. У Це шматки, які ми повинні закінчитися.
4. У Тепер ми приїжджаємо до найцікавішої частини. Кришка. Як це буде залежати тільки від вашої фантазії. Це може бути улюблена картина, будь-яке фото, колаж і навіть дитяче креслення. Якщо ви не хочете зайвих клопотів, ви можете придбати в будь-якому магазині вінілових плівок-самоклеїв і просто вставити його. Результат буде дуже гарним і досить міцним. Але ми повернемо на творчість і швидко робимо цю картину:
р.
5. Умань Ретельно вигинаємо краю, щоб не було зайвих бруків паперу
р.
6. Жнівень І приклеюється.
7. Про нас Це внутрішня кришка, і ущільнюємо її білим папером.
8. У Це те, що він виглядає зовні.
9. Навігація Ми беремо на найбільш відповідальну: самоклеюча плівка. З іншого боку має зручне маркування.
10. Виріжте правильний шматок і утримайте клею дихання. На жаль, у нас є лише одна спроба відірвати її без втрати.
р.
11. Ми це робили. Зробіть розмітки, де буде проходити весна.
12. Товщина чохла вражає і отвір повинна бути великими і хорошими, щоб отвори були навіть. По суті, що робити на всіх?
13.00 р. Довгий живе радянські отвори. Тепер це невелике, щоб зібрати отриману кришку.
14. Є вона. Мені подобається.
15.00 р. На задню частину чохла приклеюємо три смужки двосторонньої стрічки. Не боятися, вона тримає досить щільно і легко очищається від тіла.
6724654
16. Войла.
р.
Я сподіваюся, що ви користувалися цим класом і будете корисними. Успіхів!
Джерело: master-klass.livejournal.com
Ми працюємо:
-Денс картону.
- Накриття малюнка/фотографії
-веска (може бути витягнута з старого ноутбука, ноутбук)
- офісний ніж
клей
- прозора самоклеюча плівка
- хороший отвір-полу.
Двостороння скотч на пінопластовій основі
І докладно: лінійка, олівець, аркуш звичайної білого паперу.
1,1 км Заміряйте зчитувач, додайте 2 мм з боків і низу, 1 см зверху (!) і намалюйте. Ми виведемо дві однакові деталі.
2,2 км Порізання цього картону непросто. Якщо краї не ідеальні, не турбуючись, ми будемо ущільнювати їх будь-яким чином.
3. У Це шматки, які ми повинні закінчитися.
4. У Тепер ми приїжджаємо до найцікавішої частини. Кришка. Як це буде залежати тільки від вашої фантазії. Це може бути улюблена картина, будь-яке фото, колаж і навіть дитяче креслення. Якщо ви не хочете зайвих клопотів, ви можете придбати в будь-якому магазині вінілових плівок-самоклеїв і просто вставити його. Результат буде дуже гарним і досить міцним. Але ми повернемо на творчість і швидко робимо цю картину:
р.
5. Умань Ретельно вигинаємо краю, щоб не було зайвих бруків паперу
р.
6. Жнівень І приклеюється.
7. Про нас Це внутрішня кришка, і ущільнюємо її білим папером.
8. У Це те, що він виглядає зовні.
9. Навігація Ми беремо на найбільш відповідальну: самоклеюча плівка. З іншого боку має зручне маркування.
10. Виріжте правильний шматок і утримайте клею дихання. На жаль, у нас є лише одна спроба відірвати її без втрати.
р.
11. Ми це робили. Зробіть розмітки, де буде проходити весна.
12. Товщина чохла вражає і отвір повинна бути великими і хорошими, щоб отвори були навіть. По суті, що робити на всіх?
13.00 р. Довгий живе радянські отвори. Тепер це невелике, щоб зібрати отриману кришку.
14. Є вона. Мені подобається.
15.00 р. На задню частину чохла приклеюємо три смужки двосторонньої стрічки. Не боятися, вона тримає досить щільно і легко очищається від тіла.
6724654
16. Войла.
р.
Я сподіваюся, що ви користувалися цим класом і будете корисними. Успіхів!
Джерело: master-klass.livejournal.com