Супермодель взуття

р.

Supermodel Alessandra Ambrosio разом з бразильським брендом взуття Melissa випустила колекцію взуття. Бразильський бренд відомий своїми оригінальними кольоровими пластиковими взуттями, які користуються великою популярністю у всьому світі. Alessandra, зараз 5 місяців вагітна, не перший знаменитість Melissa виступила партнером. Щорічно Меліса запрошує на роботу над парою імен взуття. Серед дизайнерів бренда були Віденський Вествуд, Гарет Пуг та Жан-Паул Глостер. Але Алесандра стала першою в новому рядку взуття Melissa Loves, в яких відомі любителі бренду створять ідеальний, на їх думку, взуття. Alessandra прийшла з двома новими моделями: Melissa Incense Glitter, натхненна модою 50-х жінок (зображений), і балету Melissa Divine «Я хотів створити щось, що відображає мій стиль», - пояснює супермодель. Я тільки носила те, що я люблю. На додаток, як Alessandra Ambrosio прийнята, вона хотіла спробувати щось інше, ніж моделювання. Процес винахідливості нових речей знизився на її лижування, тому час очікувати нових проектів від Alessandra в цій галузі.