998
Найдовша стіна кубів Рубіка була побудована в Торонто
Книга Guinness Records поповнена новим досягненням - дизайнер Josh Shalom складав найдовші стіни з кубів Рубіка.
Довжина рекордної стінки, яка дозволила розмістити в рідному місті Торонто, була більш 67 метрів, висота 4 метрів.
В цілому, 85,794 Куби Рубіка були необхідні для побудови стіни, які Жош Шалом правильно експонувалися рукою і витрачали близько $1.3 млн на свій шедевр, але ще дуже радий результат досягнутий.
Згідно з 53-річним канадським дизайнером, він створив твори мистецтва виключно з кубів Рубіка в його кубиках працює Studio більше 5 років, а він довго мріяв про створення шедевра, визнаного Книги рекордів Гуіннес.
І так як Джош Шалом збуджена про Китай, він вирішив побудувати з кубів Рубіка на всю стіну з Макао, щось схоже на Велику стіну Китаю.
Займав 90 днів, щоб створити рекордну стіну, з яких лише п'ять тижнів канадці правильно складали кубики Рубіка, але спеціальна команда 25 допомогла монтувати їх в стіну.
Я був натхненний приголомшливою архітектурою, яку я бачив в Китаї, де старі церкви чудово поєднуються з новими та передовими будівлями. Я хотів створити щось, що показує старий і новий Китай. й
«Я хотів би створити щось пам’ятне і захоплююче, що здивує, інтригувати і захоплювати людей, а також залучати молоді люди в неповторний спосіб створення мистецтва. й
Японія Місао Окава названа найстарішою жінкою Землі
Книга Гуіннеса записів: Туфлі тушковані з діамантами