438
Степан Міхалков – Посол Лексуса в Росію
Бізнесмен, реставрюр, директор Степан Міхалков просувається у своїх поглядах, відкриваються у світ, веде активний соціальний життя, багато подорожує, цікавиться мистецтвом та інноваціями. Філософія Лексуса та життєва позиція Степана Михалкова схожа на багато способів, і цей збіг став основою нового партнерства: у червні 2012 року Степан Міхалков став Послам Лексуса до Росії. Степан Міхалков високо цінує комфорт, а автомобіль для нього – це не просто засіб перевезення, але практично офіс на колесах, за яким він витрачає значну частину робочого дня. Lexus має всі необхідні функціональні можливості для комфортного руху в режимі московського трафіку, оперативного вирішення проблем роботи та телефонних розмов.
«Я завжди люблю великі, комфортні автомобілі. І для мене, Lexus не просто преміум статус і сучасна технологія, але автомобіль, який зручно і приємно їздити щодня. Lexus відчуває 100% мій автомобіль, і я щасливий представити цей бренд в Росії, прокоментував Степан Міхалков. Вибір Степана Міхалкова на літо 2012 року – Лексуса ЛКС 570. Оновлений LX 570 - флагман серії Lexus off-road. Степан оцінив свою некомерційну здатність на грубій місцевості, поєднаній з високим рівнем комфорту для водія і пасажирів, які знаходяться в передній і задній частині. Залежно від конфігурації, LX 570 сидіння від 5 до 8 пасажирів, що створюють максимальну зручність для них. Інтер'єр автомобіля прикрашений червоним деревом. Дизайн кузова LX 570 зазнав значних змін, а зараз один з центральних елементів екстер'єру - новий шпинделя-подібний радіаторний решітка, що дає машину стильний і вражаючий вигляд.