Швидкий художник з Кореї 14.03.2013

Кім Джунгі з дитинства малювати.
Коли він був шістнадцяти, під час літніх канікул він пішов до художньої школи.
Тим не менш, він каже, що ніхто не навчив його фарбувати.
З Кім Юньг був найдовшим сином в сім'ї, згідно з корейською традицією, він був обов'язковим для підтримки своїх батьків, коли вони відставили.
Так сім'я була проти свого вибору професії: вони вважали, що ілюстрація і комікси були не серйозними.
Як дитина, він був навіть покараний для постійного походу щось в шкільних блокнотах.
У той же час, коли батьки остаточно усвідомили, що син має талант, і нічого іншого він буде робити в будь-якому напрямку, давали і почали підтримувати Юньгу.

Р

й

Kim Jungi навчає в Академії Анімації та ілюстрації в Кореї. Готель знаходиться в декількох кроках від готелю. Він починає кожен день, переглядаючи та запам'ятовуючи фотографії та інші зображення, а потім малює.

корейська сказала, що він перший спробував малювати без ескізів, коли він почав викладати малюнок: Я мав малювати в режимі реального часу перед студентами, і я зрозумів, що це було дуже довгий час, щоб захопити ескіз. Так я почав робити неприпустимі акварельні малюнки, і він працював. А потім я використовував для роботи без ескізів. Якщо у вас є зображення у вашій голові, вам не потрібно ескізу.

Коли запитав, як він керує створенням таких докладних креслень, він говорить, що кожен день він виглядає на великій кількості фото і зображень, а також виглядає уважно і намагається запам'ятати все, що він бачить. Він збирає фотографії з незвичайною перспективою і намагається запам'ятати просторові рішення, які він бачить на них. З дитинства, і поступово вона стала звичкою. Корейська говорить, що якщо він бачив щось один раз, він може відтворити 70% того, що він бачив на папері.

Багато його роботи схожі на фотографії, зроблені з об'єктивом для очей риби. Він визнає, що він ніколи не навмисно досягнутий цей ефект, але просто приділяв велику увагу до спостереження простору. У своїй лекції він завжди каже, що він допомагає йому особисто представляти всі речі як куб. "Якщо ви розумієте, що куб схожий на простір і як його потрібно малювати, це допоможе вам багато в малюнку", - каже він.

Головне, говорить корейський майстер, щоб у вас була чітка картина того, що потрібно зображувати, то можна малювати без ескізів. Найважчіша частина викладання вашої руки, щоб слідувати за зображенням у вашій голові, але це вміння приходить з практикою.

Р

Джерело: tolik-bars.livejournal.com/57052.html