Рейс Північнокорейської авіакомпанії (15 фото)

Австралійський інженер Марк Ф. розповість про рейс до Пйонян на площині неординарної авіакомпанії.

Небагато в Заході може похвалитися відвідуванням Північної Кореї, значно меншим за допомогою послуг місцевої авіакомпанії. Авіакомпанія Air Koryo є єдиною авіакомпанією світу, яка має світовий рейтинг, що дорівнює одній зірці. Максимальний можливий рейтинг 5 зірок. Чому? Багато клієнтів цієї авіакомпанії вважають, що літають на літаки Air Koryo дивовижний і найяскравий досвід життя. Люди часто описують душевний, але маломовний англійський персонал, вільні газети, які містять одну пропаганду і музику, яка схвалена Північнокорейським урядом. Крім того, люди описують їжу, що кожен здається недійсним. Однак авіакомпанія ніколи не була, будь ласка, зауважте, що в будь-який час було питання про безпеку. Незважаючи на те, що Air Koryo забороняється літати в Eurozone і США, він працює регулярні міжнародні рейси в Москва, Владивосток, Куала-Лумпур, Сінгапур і навіть Кувейт. А для туристів, які вибирають подорожувати в Північну Корею, щоб побачити країну для себе, Air Koryo є одним з небагатьох авіакомпаній, які працюють на міжнародних рейсах безпосередньо в Pyongyang. У 1960-1970 роках літаки цієї компанії виготовлялися в СРСР, але за прес-релізами, ця авіакомпанія купила кілька нових літаків An-148.

Це Air Koryo IL-62 P-885, який був виготовлений в 1960-х роках.

Авіакомпанія Air Koryo також працює на двох російських літаках An-148.

Інструкція з безпеки англійською та корейською.

Люди, що описують компанії, практично однозначно говорять, що відвідувачі польоту, доброзичливі і уважні, але, навпаки, знають англійську.

Рейс Північнокорейської авіакомпанії (15 фото) р.

пропагандистська газета

У салоні, марші та національні пісні грають, що дуже дроїться.

Старий знак лампи попереджає вас, щоб закріпити ваш ремінь

Кондиціонерні шпинери, які працюють і виглядають досить толерантно

У повітрі через робочі кондиціонери Незвичайно...

Так що пасажири не падають з конденсованими випадками, періодично протирають поклажі.

Деякі навіть мають персональний екран фліп.

Їжа трохи незначена. Незвичайний. Проста і зрозуміла їжа.

До речі, частина для одного дуже вагова і не кожен може опанувати її.

Останній інцидент з літаком Air Koryo був у 2006 році, коли літак викочував з смуги. Не було боляче. Останні смерті пасажира зафіксували 20 років тому в 1983 році.

В цілому авіакомпанія має змішані відгуки, хоча більшість описують компанію в негативному вигляді. Наприклад, негативний огляд: "Я не так щасливий, як останній, щоб відписати тут." Я мухав на древньому Ілюшинському літаку, а на щастя я мух. Я хотів літати в іншому літаку, але я не мав вибору. Багато кабіни розбили. Дверцята до кабіни не була закрита і все було видно. Політ учасників не розуміють англійської мови. На що я очікував, але якість була значно меншою, ніж будь-яка інша Азійська авіакомпанія, яку я коли-небудь прокинувся, і я думаю, що це був найдешевший продукт, який коли-небудь смакував. — Мартін Б., Німеччина, грудень 2012 Вибір двох парі або сидру. Не сталося ніде. Відвідувачі рейсу розповіли про непереборну англійську та доброзичливу. Не було ніяких недоліків безпеки, і де був аварійний виїзд. Я люблю полулюксну кабіну, ви можете лежати і розслабитися, як вам подобається. Я не можу сказати нічого неправильного. — Філ Б., Камбоджа, Серпень 2012

Джерело: www.businessinsider.com