Ігор Петренко

Лексус кладемо на широку ступню роботу з домашнім бобом. Нещодавно автомобільний бренд оголосив про початок співпраці з актором Ігором Петренко, який стане посолом бренду в Росії. За роки своєї акторської кар’єри Петренко розірвав майже 30 фільми, в тому числі такі відомі фільми як «Водій вірі», «Зірка» і «Тарас Бульба». Це третій посол бренду Росії за останні півроку. «Життя актора не тільки багато годин зйомок, але й спілкування з людьми, безліч переговорів, ділових зустрічей, тому мій автомобіль для мене є запорукою успіху в бізнесі і символіці статусу», – розповідає новий посол. Я дуже люблю Lexus ES. Він має плавну подорож, але це так швидко, маневрену, потужну. Відомий вибір, Lexus ES, також може похвалитися великим акторським портфелем. Взято участь у зйомці десятків фільмів: «Місцева зала», «Комас Корона», серії «Копс» та «Сопранос». Новий Lexus ES є шостим поколінням популярного преміального седану, який нещодавно виповнилося 20 років. Автомобіль відрізняється новим дизайном з фірмовою решіткою у формі шпинделя, поліпшеною обробкою і наявністю моделі з гібридною системою приводу, яка вперше з'явилася в історії. Для Росії створено новий Lexus ES. Має варіанти холодної зими, такі як нагрітий кермовий круг, передні та задні сидіння, вітрове опалення.