731
Убежище для Депардьё
Вольтих людей лякають соціалістську Францію, тералізують 75 відсотків левів на доходи понад мільйон євро на рік. Ми вже писали про найбагатшого чоловіка в Європі, голова концерну Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH) Bernard Arnault, шукаючи притулок від соціалістів в сусідніх Бельгії. Якщо мільярдер залишає тихо, то актор Джерард Депардієв листя Франції з гучним скандалом. Licedeus, як більшість з багатих, вирішили переїхати на податкову юрисдикцію Бельгії, яка значно засвідчує прем'єр-міністр Жан-Марк Айроу. Прем'єр-міністр назвав Герарду «патетичну», і він, незважаючи на публічну ізоляцію, дефіантно звинуватив французьке громадянство. «Чому ви повинні судити мене таким чином, я запитаю вас, Ayrault, прем'єр-міністр François Hollande, я запитую вас: хто ви?» В той час як Депардієв залишається в Парижі, але він вже поставив свою особняку на продаж. 20-кімнатний будинок в центральному кварталі ріелторів Сен-Гермен-де-Прес вартістю 50 млн євро. Відповідав Президенту Росії клопотання французької зірки. «Путин вже відправив мене паспортом!» Depardieu - сказав він Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ми обов’язково любимо Депардієв.