594
Микита Михалков переходить з кіно на вино
Директор Микита Михалков – майстер-клас з продажу власного продукту на російському ринку. Голова Об’єднання кінематографістів приймав, що він виробляє вино в одному з виноградників Тускани, купивши разом з партнером. Захоплення Михалкову відбувається протягом декількох років, але він тільки почав говорити про плани постачання вина в Росію. Під брендом Н. Михалков виготовляв тільки червоне сухе вино, але директор обіцяє, що буде білим. Оператор-постановник сказав, що він вже провів експерименти на людей і всіх був задоволений. «Я тестував це вино на людей, які розуміють його, і вони цінують його дуже високо», - сказав Михалков. Для мене це ще більше, ніж інші творчі досягнення! Коли Сільвіо Берлусконі прийшов до Росії, я лікував його і Володимир Володимирович, і Італійський прем'єр-міністр залишив мені замітку... «Нікіта, дякуємо за Вашу увагу та особливо для вина!» У Росії вино Михалков назвав Додикі (або «12» в італійському – на честь одного з режисерських фільмів) повинні з’явитися «якнайшвидше», зараз переговори перед постачальниками. Обсяг поставок має досягати 250 тис. пляшок на рік. Михалков ще не назвав роздрібну ціну, але фахівці вважають, що це вино буде впаде в «това цінова категорія» - близько 1000 рублів за флакон.