Японська кухонна техніка (16 фото)

Дівчина, яка відвідала Японію, вирішила розповісти нам про незвичайні та водночас зручні кухонні пристрої, які використовуються японськими.

Я поїхав відсвяткувати новий рік з гарним другом, який був для мене в штаті старший перекладач і викладач у всіх відносинах. У той час вона була одружена протягом десяти років до японського, який також був російський перекладач, і вони привели досить цікавий спосіб життя. У Росії, але дуже швидко змінився, коли вони переїхали в Японію. Так близько шести років тому вона і я сидів на кухні в Саппоро, розмовляючи про щось, коли вона варила вечерю. А всі сорти очищення овочів прокидаються в такому виді кошика з сумкою, яка стояла в куті мийки. Я ще не пам'ятаю мій погляд на цей процес. Для чого вона сказала мені: «Так, всі японські жінки мають це, і вам обов'язково потрібно один!» Дуже зручно! Я не скажу нічого часу, і всі ці роки я не міг прийти до умов з ідеєю, що щось може бути очищене в раковині. Так, це дуже зручно з одного боку, не потрібно стояти над відро або чистити в сумку або газету, а потім раз на добу або як вміст цього кошика заповнюється, вміст цього кошика викидається, і знову все чисто. Але пам'ятка органічних залишків в мисці тримати мене змія. Як можна відпустити, що там чистка? Довгий час я тримав лущення овочів над відро або що-небудь, і я очистився прямо після мене. Але тоді у нас була невибаглива дитина в будинку, і я зрозумів, що все, моя підвищена увага до трави може, провокувала її експериментувати. І вперше я вирішив купити контейнер, як це в раковині, так що я міг кинути сміття в неї, як я варився. І як тільки все очищається, зміст можна кинути в відро в одному павути, швидко і неочищається дитиною, і не запускати між відро і столом десять разів на вечір. Я звик до цього. Але це мій відомий трайт – Я протистоявся довго і ненароджено, а потім спробувати і сказати “Дамн це!” Чому я не зробив це перед?: Є багато видів цих кошиків.

Найчастіше є ємності або такий метал.

Або частіше, пластик.

Цей тип, ймовірно, найпопулярніший. Вони приходять в різні кольори. Такі трикутні пластикові контейнери легко вписуються в куточок раковини і не займають багато місця. Цей дизайн дуже популярний, тому що подібні контейнери продаються в стійках магазинів. І багато японських сімей купити хорошу половину товарів для будинку в пентезі. Чому оплатити п'ятнадцять доларів за шматочок дизайнера пластика, коли ви можете платити один?

Іноді для збору сміття використовується тільки сумка. Цей мішок виготовлений з нетканого матеріалу з отворами. Ви можете кинути вологі очистки в неї, потім зливи води і ви вже можете кинути сміття в відро, з якого нічого не буде текти і попадати. Є також спеціальні трикутні пакети для контейнерів. Вони розміщуються в контейнері, щоб нічого не прилипала до металу і пластику, і ви повинні мити ємність менше.

Вибрати 42 _

Так само сумки, але спеціальна циліндрична форма використовується для відро в раковині, яка захищає труби від закупорок. Ці відро знімні, і всередині також вбудовані з меншою сіткою. Подвійний фільтр запобігає потраплянню в труби будь-яких сміття. Я використовую ці відро на власній. Але один раз на тиждень його необхідно витягнути, вирізати, промити з усіх боків і витягнути забиті залишки їжі з отворів. Так в одному місці я все одно вирішив купити для нього неткані сумки з отворами, які знову заощаджують багато часу під час прибирання.

Нерідко такі відро також пластикові.

Вони широкі, закриті зверху з металевим або силіконовим покриттям.

7141516

Я також люблю цю річ на кухні. У мене немає ідеї, що назвати його: купили в житті в холострумі, де кухня була невеликим кутом практично без столу. Ці речі можна розмістити на вершині раковини. Регульована ширина, яка дозволяє регулювати її практично будь-якої ширини раковини. В результаті є хоча б трохи, але більше місця.

71549.

У квартирі з якоїсь причини два мийки поруч один, зайняти більше метра кухонного простору. Один півметра шириною. Я ніколи не розумію, чому це зроблено таким чином. Ви повинні чекати три дні? : Підйомник кухні буде півметра. Так що навіть якщо у нас є велика кухня зараз, ми все ще використовуємо це, надягаючи її на другу раковину. Зверху можна укласти обробну дошку і використовувати отриманий робочий простір.

Джерело: соната.livejournal.com