Дуже сумний. Україна, м. Київ

Борис Бітнер

... життя мертвих.
25 підтверджено "200-ті" від протестувальників і ВВ. Я підрахував збитки, бо наші люди померли. Неважливо, що бо вони боролися.
У країні вже є де-факто громадянська війна. Наскільки більше необхідно вмирати перед тим, як ми зрозуміли, що точка повернення не була передана.
Я провів нічний перегляд Thunder TB як ідіот. Вранці я зустрілася з Києвом, з Івано-Франківськом – з друзями.
Найгірше, що сьогодні ми створили основу для майбутнього громадянського протистояння протягом багатьох років. Як Ірландія, наприклад. Або Баск Країна. Яка перспектива? Я не можу.
Країна падає на шматки – вчора торкнулася СБУ і Міністерством інтер’єру Західних регіонів. Ми взяли арсеноли. Це кільце дзвінка? Нагадуємо мене. Я працюю на скрипті протягом шести місяців про революції 17 року, аналогії, такі, що ви можете спокійно їздити голову від розпаду. Ну, чому? Чому не люди дізнаються історію? Все приїжджає до нас і повторилося багато разів, як трагедія, так і як далеко.
Hypocrisy, stupidity and impotence of power є чимось.
Гіпокризія, ступеність і нещастя опозиції є чимось.
Якщо хтось десь і якось говорить вам, що опозиції вирішує принаймні щось на Майдані, не вірити його. Майдан став самодостатнім організмом, відмінно самоорганізованою, але не можна знайти спосіб делегувати когось до процесів переговорів. У межах країни, її рішення та пропозиції є незаконними. Це веселе коло.
Захопити його, але люди вмирають. І більше і більше полум’я громадянської війни.
Якщо було світло в кінці тунелю, ми можемо сподіватися на краще. Але я не бачу світло в кінці, я бачу мертвий кінець.
Неважливо, хто перемагає боротьбу, не буде кінця. Одна сторона ніколи не приймає думки та рішення іншого. До запуску на «зелених», до саморобних бомб і ріжучих гвинтівок.
Ви не можете повернути спину на когось, що ви зламали через коліно. Я дивлюся, якщо Янукович і Ко зрозуміти це? Або ні? Чи усвідомили, що якщо син президента отримує 17 разів багатих на рік, то рано чи пізно хтось втратить терпіння? Я думаю? Чи є це дуже складне логічне будівництво?
І не морально заявити про миття для людей, які ви кинулися в болгарку? Не вдалося уникнути, якщо люди не отримували бруду. Якщо ви не обіцяєте розкачати всі в асфальті.
Я звинуватив закликати мирного врегулювання питання. Ставка з двох сторін. Як ми ведемо переговори з цими скрабами (радіки, регіони, замінники необхідних)? Ми всі нігті Зробимо всіх (Янукович, Європа, материк – замініть необхідну) любов!
І з кожного боку визначення стояти до останнього. І з кожного боку залізобетонної впевненості у праві матері.
Так є мертвий кінець в кінці тунелю, заготовка стін.
І якщо країна не може стояти недоліком надії за домовленістю, то вона повинна закохатися на шматки.
Я не хочу нічого прогнозувати. Але можливо, ви будете розумні, щоб думати.
Джерело Ваш текст за посиланням. й