• Унікальний хлопець •

Вже давно чекав першу дитину. Дад був у праці. Він бачив плеч дитини - що це? Немає руки. Борис Вуйчич зрозумів, що потрібно було залишити приміщення відразу, щоб його дружина не встигла помітити, як він змінив на обличчі. Він не міг вірити, що він бачив. Коли лікар прийшов до нього, він почав сказати: «Мій син!» Чи має він руку? Лікар відповів, "Не... Ваш син не має рук, ні ніг. Лікарі відмовилися показати дитину мамі. У медсестри лікували.

Ніка мала лише свого роду стопи замість лівої ноги. Завдяки цьому хлопчик навчився ходити, плавати, ковзання, грати на комп'ютері і писати. Його батькам захотів сина, щоб піти на регулярну школу. Нек - це перша відключена дитина в Австралійській школі.

У віці восьми років Микола вирішив поганяти себе в ванну. Він запитав його мати, щоб прийняти його там. «Я перевернув обличчя в воду, але дуже важко триматися. Не працює. У цей час я подарував картину мого похорону - тут мій мама і тато. І тоді я зрозумів, що я не вбити себе. Все, що я бачив з моїх батьків, було любов до мене.

Ней ніколи не спробував вбити себе знову, але він зберіг дивовижний, чому він повинен жити. Він не в змозі працювати, він не зможе тримати руку Ф'янке, він не зможе тримати дитину в руках, коли він висихає. Моя мама раз прочитала статтю про тяжко хворого чоловіка, який надихнув інших на життя. «Я зрозумів, що я не тільки чоловіка без рук і ніг. Я роблю Бога... Неважливо, що люди думають. й

На дев'ятнадцять років Нік навчався фінансовим плануванням в університеті. Повідомляємо про те, що він був один раз. У нас є сім хвилин. Упродовж трьох хвилин дівчата лікували. «Чи можу я приїхати на стадію і подарувати вам хуг?» Дівчинка підійшов на плече. Вона сказала: "Ніколи мене сказали, що мене любили, ніхто не сказав мені, я був красивим, як я був. Сьогодні мій життя змінився.

У своїх виступах він часто каже: «Симчаси, які ви можете закохатися,» і падає на обличчя на столі, він стояв. Ніка продовжує:

«Чи не здавалося б, що ти падає, і ти не здаєшся. Ви дивитесь, якщо у вас є якісь надії... Я ні руки ні ноги! Якщо я намагаюся отримати сто разів, я не досягне успіху. Але після іншої поразки я не віддаю надії. Я спробую знову і знову. Я хочу, щоб ви не знали, що відмова не закінчується. Головне, як ви закінчите. Чи ви збираєтеся закінчити сильні? Тоді ви знайдете міцність, щоб піднятися таким чином.

Він ганяє на голову, потім допомагає себе з плечима і стоїть вгору.

Жінки в номері починають торкатися.

Десять місяців року він на дорозі, два місяці в домашніх умовах. Він перебував у більш ніж двох десятках країнах, він почув більше трьох мільйонів людей – у школах, пансіонатах, в’язницях. Іноді Ник розповідає у багатоступінчастих стадіонах. Він виконує близько 250 разів на рік. На тиждень Nick отримує близько трьох сотень пропозицій для нових виступів. Він став професійним спікером.

12 лютого 2012 Nick Vujicic одружений Kanae Miahara.