817
Історія успіху Денні Трейо.
Я отримав в кіно випадковому режимі. Я прийшов, щоб допомогти хлопця, хтось помічник, про наркотики. Я маю на увазі, отримайте їх. Я все ще роблю – тепер я зроблю одного актора з коркстепу. Я навчаю дітей про небезпеку ліків у школах. Навігація "Донна, це все кокс, я боїюся зламати." І був 1985, кокаїнська промисловість. І прийшов на допомогу йому. Я бачу чоловіків, які одягнуті як засуджені, ходять навколо. У підроблених татуюваннях ви доторкнувшись його, він змащує. І пропонував мене до роботи, "Зека", - сказав він: "Чи можна зобразити?" Я ніколи не сміхався так багато в моєму житті, я був у всіх тюрмахах в державі. Я змінив одяг і у мене є татуювання над грудей і кожен, як, "Дов." Тоді хлопець приходить вгору, "Трій, великий". Я пам'ятаю, як ви перемогли в чемпіонаті з ваги San Quentin. Я шукаю на Eddie Bunker, і він і я був чат. Увімкніть письменника. Я попросив, якщо я все ще був боксом; як у них є один актор, нам потрібно навчити його. Я сказав: «Податки оплачують 15 пряжок і тренер отримує те, що?» Він сказав, "320." Тільки ви і хлопець тихіше, він твоїй. 320 день Для 320 я міг зробити Godzilla. Так я почав тренерів Ерік Робертс. Здавалося б боятися мене. Він робить те, що я кажу. Андрій Кончаловський побачив це, і здається, що він мав проблему з цим - Ерік не слухав його дуже багато. І він дав мені частину. Він сказав: «Я приймаю тебе до фільму». Ти гонна вдарив Ерік. Тоді історія повторюється кілька разів - Я прийшов до натовпу, і я витягнув з натовпу. За п'ять років я відіграв кримінальну справу No1, завжди кажучи одна фраза, як правило,: «Отримати їх!» Один режисер дав дробовик і сказав: «Отримати ногу з дверима і непровадити її». Зовні двері, люди, які грають покер, трюки, океї. Ну, я кинув з дверей, хтось стрибнув вгору, я вдарив його з бат, нутого роду стяжки вгору, і я колись дав її рушницю до її храму. Режисер не сам: «Дон, Денна, де ви навчились? Я сказав: "Не пам'ятаю мене." Я отримав Супермаркет Вон. І Сейф. І Thrifty Mart. У будь-якому випадку, досвід.