5 причин, чому це важко сказати, коли ми

Деякі люди думають, що вони можуть помітити кришку на першому погляді. Але це не дійсно вірно. Виправлення фраз наших батьків в стилі «Я не можу бачити тебе через!» і пронизливих поглядів, які змушують вас впасти в землю або випаровувати більш психологічні хитрощі, ніж реальність. Під таким тиском ми самі розповідаємо правду, а більш стійкий і небайдужий продовжує лежати. Крім того, навіть детектори брехні не завжди справляються з цим завданням і правильний результат більш удачі.

Так чому ми неправильно? Рональд Е. Риггіо, к.т.н., професор керівної та організаційної психології, вважає, що він знає 5 причин, які люди не можуть сказати, коли вони лікуються.

Причини, чому ми віримо

Причина 1. Ми спираємось на стереотипи.

І ці стереотипи не завжди точні. Наприклад, з якоїсь причини вважається, що підводи намагаються не дивитися на очі співрозмовника, коли вони лежать. По суті, це досить протилежна – ліри підтримують тривалий контакт очей, щоб з'явитися більш правдивим.

Наприклад, я починаю бути таким чином, якщо я поспішаю, і я некомфортний переривання співрозмовника.

Про нас 2. Розміщена довіра

Дослідження показали, що люди мають свого роду механізм довіри, який запрограмовано довірити більшість людей за замовчуванням. Навіть у тих дослідженнях, в яких учасники стверджують, що половина людей лежачи, вони все одно вважають найчеснішими людьми.

Про нас 3. Деякі люди просто виглядають чесно.

У нас є власний невербальний стиль зв'язку, а іноді деякі люди здаються більш чесним. Це називається "розміщення поведінки". Ті, хто більш емоційно виразно, говорять і рухаються плавно з'являються більш чесними порівняно з тими, хто має більш неперевершений зовнішній вигляд і Джеркі, неспокійне мовлення.

Про нас 4. Ми не отримуємо відповіді про нашу здатність розташувати стовпи.

Єдиний спосіб дізнатися, чи можна визначити бреху, щоб запитати його безпосередньо. Ми не обов’язково повинні отримати чесну відповідь. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У відділенні розслідування ми не приймаємо роботу.

Причина 5. Це просто те, що це дуже легко.

Остання і основна причина, яку ми знайдемо, важко привезти підливи до поверхні, їх підготовленість. Якщо лежака загострюється заздалегідь, буде дуже важко відрізнити її від правди. Відповіді та моніторинг їх невербальних кішок.

Яка красива історія вони розповідають! Пам'ятайте Остап Бендер – вірити мене, сучасний світ сповнений того ж Остапова. Ми можемо тільки визначити, що ми зв'яжемося, коли ми готуємо до неї заздалегідь і дотримуйтесь того, що було зазначено. Якщо це було якомога простіше визначити, що багато людей думають, що не буде оманених рятів, дружин і чоловіків.

Ще один маленький трюк! Якщо ви попросите бреху, щоб розповісти історію назад, тобто від кінця до початку, він, ймовірно, буде плутати або буде великими невідповідностями з оригінальною версією, навіть якщо він добре підготовлений.

І іноді знак брехні може бути довгими і докладними відповідями до простого питання. Звичайно, за умови, що такий спосіб мови не є природним для людини.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное