Що таке перше враження, що іноземці мають про братську країну і чому неможливо ходити на траву і газони? У цьому фото звіті ви дізнаєтеся, які дивні речі, крім алкогольних напоїв, незвичайної їжі і gosip, мешканець Нової Зеландії Брайан зустрівся в Білорусі. Виставки
Для Брайана, це просто неймовірна і досить складна, тому що він не міг (і не може!) читати російську і білоруську, і є майже не знаки англійською мовою. Тому більшість магазинів для Брайана залишилася таємницею, і через скантовий дизайн або навіть нерозроблені вікна, він не розумів, де і, головне, чому ми йдемо.
Українська
Не вірити, чому багато людей в Білорусі слухають музику англійською мовою – вони не розуміють слова! Я спробував пояснити, що ритм і все, що важливо в музиці, але Брайан, серйозний музично-філь, все ще не вдалося зрозуміти це.
Проксимус
Ну, це все! І вона? І Він? Ти шу! Це як пекло! Вперше Брайан був в серйозному шокі після анонімного виклику до нашої землі. Брайан був таким, що сталося, що я вирішив в майбутньому не покласти його в новини нашого міста!
1559286
Збочений = голий
З кожним днем я бачив дівчину в підборах і в вечірній сукні на вулицях Столини, Брайан запитав мене: Де можна поїхати так? Ресторани і нічні клуби немає! Я спробував пояснити Брайана, що неділі було приводом, щоб отримати одягнений. Але він насправді не розуміє поняття... У Новій Зеландії я зрозумів, чому це було поза його компресією: вони не одягають, як це, все просто.
Вони не говорять про дорогу.
Я знаю, що мій брат, досвідчений ударник, тепер не погоджується, але ми не особливо говоримо про «похід». Це, вони будуть говорити hello, можливо, вони просять, якщо ви йдете з вашої бабусі або щось, як це, але вони не будуть говорити далі. У Новій Зеландії бесіди проводяться навіть в банках, і це чисто символічні, короткі, але приємні розмови, під час яких обидві сторони намагаються жартувати і сміятися.
315168
Не сидіти на газонах! Не прогуляйтеся на траві!
до Що таке трава і газони? - Брян один раз попросив мене, коли я переклав інший запобіжний знак до нього. Я плутався і сказав, Для краси... У Новій Зеландії землі є люди, тому тут вони ходять на газони, і сидять на траві і навпаки.
Алкоголізм
Тепер Брайан знає, що три чоловіки люблять стоячи в кутку в колі. Він не може використовуватися для того, щоб блукнути по вулицях. Але більшість всього, він не з'явив, як п'яти. В кінці він уклав, що пити горілку в летлі дуже погано!
Насіння
Брайан називає їх харчуванням птахів. Він був здивований, коли пропущено чорне насіння і сати на кухні і нечітував їх. Я спробував його, і це не працює, ні я не знаю його! :
Пластиковий мішок Суспільство
Це визначення Брайана: За його словами, це було поза увагою, щоб побачити так багато людей, які несуть пластикові пакети на вулицях, і багато з цих людей були заголовки з мішками зовні магазинів!
Ось як дивний Bryan був:
Джерело: volha-olga.livejournal.com