Бейсболський хлібобулочний літопис

20.52: Подарує роу «матюгалнік» «чорний купе BMW прес на бічну сторону дороги», причина зупинки – пошук украденого автомобіля по орієнтації.
Коли я відкрив тулуб, я бачив кажан в салоні, я отримав загартоване, я почав рубати вас з поїздкою в відділ нижнього типу і все це. Ми піднялися під тулубною підлогою, знайшли там непривабливі залишки борошна (Я прокинувся влітку, очевидно, погано знімається), їжі до відділення Бутира для хімічного аналізу борошна і зразка крові.

21.08: відмовлено експрес-тесту за лікарськими засобами, зажадає лікарю і аналіз крові. Важко виростити зірку.

21.28: Добре, я був. Знайдені свідки, вони погодилися, що борошно дуже підозрілий, повний пошук автомобіля. Візьміть зразки борошна, почекайте результати і лікаря

21.49: Чоловік прийшов з валізом, повною реагентів, взяв борошно, тому я дам кров.

22.07: кров очищається, обтягуючи матами і хронами від офісу - вони все ще переконані, що борошно борошна є борошном

22.43: Це його. Я бачу за зіпсований вечір, але він дійсно виглядав дуже підозрним."
Так можна перенести кажан в багажник, але він дуже геморої.