Полети на шарах

Blogger melfice-abk пише:

У цей ранок не було звичного. Сонце ще не піднялася, і ми були на наших ногах. На годиннику руки вказували до 5:45 місцевих. Продається район. Sunset Place продемонстрував дуже гарну сторону на захід сонця, але на світанку я отримав фантастичні результати. Під час цього часу небо було пофарбовано в всі кольори веселки.

Полети на шарах

По-перше, ми піднімаємось на вершину, щоб з фотографіями передпокою міста в світильниках нічних вогнів. Прийміть до цього рано, незважаючи на це.

Полети на шарах

Полети на шарах

Полети на шарах

З дачі було заплановано на іншу сторону, ми пішли шукати більш зручне місце на протилежній стороні хребта. І я навіть зумів взяти кілька пострілів, перш ніж я бачив щось переміщення в долині. У моїй голові, як натискається джмень, а потім там, очі почали чіплятися на повітряні кулі, закладені на землі! Деякі з них були просто кладуть слабку тканину, деякі вже почали брати форму. Поступово кульки почали переходити з соснового положення до стоячого.

Полети на шарах

У той же час світанок зламався на фоні. Я працюю між сонцем і новими фаворитами.

80012 р.

На повітряній кулі я почав знімати.
І ні, ви не здогадуєте або здогадуєте, як плавно, метр за хвилину, це диво красить вгору. Повітряна куля загартована на швидкості ракети! Як мінімум я думав, тому що я також очікував його піднятися на частоту равлика.

Полети на шарах

Через кілька хвилин небо почав заповнювати новими кульками. На рахунок завершився третій десяток - після чого не було терпіння або часу.
Ортахисар на заході. Побачимо, що перед ним «на руку». По суті, це близько п'яти кілометрів.

Полети на шарах

Полети на шарах

Цікаво, що відбувається тут в сезоні, коли попит на кульки вища в рази. Все, що потрібно приїхати сюди.

Полети на шарах р.

Найімовірніше, це було в цій точці, що ідея почала з'являтися, що варто їхати на м'яч. Хоча я був спочатку скептично.

Полети на шарах

Полети на шарах

Полети на шарах

А небо вже пофарбували на золото в той час.

Полети на шарах

Полети на шарах

Нерідко м'ячи скидаються досить низькими в щілини або до будинків міста.

Полети на шарах

Такі рейси між скелями і гачком найбільшого. Дуже цікавіше, ніж просто висить кількасот метрів над землею.

Полети на шарах

Полети на шарах р.

Пройшовши до автовокзалу, ми зустрілися ще одну сітку.

Полети на шарах

й