Полети на шарах

Blogger melfice-abk пише:

У цей ранок не було звичного. Сонце ще не піднялася, і ми були на наших ногах. На годиннику руки вказували до 5:45 місцевих. Продається район. Sunset Place продемонстрував дуже гарну сторону на захід сонця, але на світанку я отримав фантастичні результати. Під час цього часу небо було пофарбовано в всі кольори веселки.

По-перше, ми піднімаємось на вершину, щоб з фотографіями передпокою міста в світильниках нічних вогнів. Прийміть до цього рано, незважаючи на це.

З дачі було заплановано на іншу сторону, ми пішли шукати більш зручне місце на протилежній стороні хребта. І я навіть зумів взяти кілька пострілів, перш ніж я бачив щось переміщення в долині. У моїй голові, як натискається джмень, а потім там, очі почали чіплятися на повітряні кулі, закладені на землі! Деякі з них були просто кладуть слабку тканину, деякі вже почали брати форму. Поступово кульки почали переходити з соснового положення до стоячого.

У той же час світанок зламався на фоні. Я працюю між сонцем і новими фаворитами.

80012 р.

На повітряній кулі я почав знімати.
І ні, ви не здогадуєте або здогадуєте, як плавно, метр за хвилину, це диво красить вгору. Повітряна куля загартована на швидкості ракети! Як мінімум я думав, тому що я також очікував його піднятися на частоту равлика.

Через кілька хвилин небо почав заповнювати новими кульками. На рахунок завершився третій десяток - після чого не було терпіння або часу.
Ортахисар на заході. Побачимо, що перед ним «на руку». По суті, це близько п'яти кілометрів.

Цікаво, що відбувається тут в сезоні, коли попит на кульки вища в рази. Все, що потрібно приїхати сюди.

р.

Найімовірніше, це було в цій точці, що ідея почала з'являтися, що варто їхати на м'яч. Хоча я був спочатку скептично.

А небо вже пофарбували на золото в той час.

Нерідко м'ячи скидаються досить низькими в щілини або до будинків міста.

Такі рейси між скелями і гачком найбільшого. Дуже цікавіше, ніж просто висить кількасот метрів над землею.

р.

Пройшовши до автовокзалу, ми зустрілися ще одну сітку.

й