1001
Краса проти раку
Проект «...Якщо тільки другий?» був запущений Фондом Мімі. Суть проекту – прагнення організаторів спонукати до своєчасного перебування людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. А потім вони відкрили їх...
Додаток
Французькі працівники рекламного агентства Leo Burnett були запрошені на студію. У штаб-квартирі в Бельгії відбувся показ фільму.
Моніка.
Українська
арифети
Фотограф Vincent Dixen коментує:
«Ми стояли позаду чорного скла, з іншого боку були дзеркала. Коли люди змогли відкрити свої очі, ми почали знімати фотографії. Головне не пропустити момент. Всім було тенд. Щоб бути чесним, коли я бачив очі одного з жінок, я практично трахнув у сльози з щастям. Вона була світиться!
міст
Джинс-Різдвяне захоплення з зображенням
р.
янин
Хайат каже фотографу дуже щасливу посмішку учасників.
Коринна: «Це краще, ніж хіміотерапія!» Я соромлюся!
Крістал: Це моє магічне перетворення! А століття подивиться на себе!
Марди Гра
Моніка.
р.
Микола
Проект «...Якщо тільки для другого?» спрямований на надання людям позитивних емоцій і забути їм за другий, що вони хворіють. Подумайте про проблеми. Завжди є боком життя, що може надихати і навіть вилікувати рак. Деякі люди роблять. Same Louise Hay з всесвітньо відомою технікою.
Все починається з думки!
Каті.
На чохлі книги є фото її, жінка так схожа на її образ до Королеви, загинув через місяць після фотосесії.
р.
Ніла
Фонд має декілька відділень у Бельгії, Франції та Швейцарії. У 2012 році проект покликаний надати онкологічних пацієнтів можливість жити максимально повноцінним життям. Проведено курортні умови для людей, психологів, косметологів, лікарів, роботи для них, майстер-класів та різноманітних заходів розваг.
Мартіна: Ми створили Григорій Кау, відомий стиліст. Це реальні годинники! ?
399509
Салісфід Патрик.
Регіна: Моя в'язка - суміш Iroquois, Mallet і dreadlocks. Хтось невидимий!
Sandra як маленька русалка
Фабіна шокується тим, що відбувається.
І це, як це все відбулося.
Додаток
Французькі працівники рекламного агентства Leo Burnett були запрошені на студію. У штаб-квартирі в Бельгії відбувся показ фільму.
Моніка.
Українська
арифети
Фотограф Vincent Dixen коментує:
«Ми стояли позаду чорного скла, з іншого боку були дзеркала. Коли люди змогли відкрити свої очі, ми почали знімати фотографії. Головне не пропустити момент. Всім було тенд. Щоб бути чесним, коли я бачив очі одного з жінок, я практично трахнув у сльози з щастям. Вона була світиться!
міст
Джинс-Різдвяне захоплення з зображенням
р.
янин
Хайат каже фотографу дуже щасливу посмішку учасників.
Коринна: «Це краще, ніж хіміотерапія!» Я соромлюся!
Крістал: Це моє магічне перетворення! А століття подивиться на себе!
Марди Гра
Моніка.
р.
Микола
Проект «...Якщо тільки для другого?» спрямований на надання людям позитивних емоцій і забути їм за другий, що вони хворіють. Подумайте про проблеми. Завжди є боком життя, що може надихати і навіть вилікувати рак. Деякі люди роблять. Same Louise Hay з всесвітньо відомою технікою.
Все починається з думки!
Каті.
На чохлі книги є фото її, жінка так схожа на її образ до Королеви, загинув через місяць після фотосесії.
р.
Ніла
Фонд має декілька відділень у Бельгії, Франції та Швейцарії. У 2012 році проект покликаний надати онкологічних пацієнтів можливість жити максимально повноцінним життям. Проведено курортні умови для людей, психологів, косметологів, лікарів, роботи для них, майстер-класів та різноманітних заходів розваг.
Мартіна: Ми створили Григорій Кау, відомий стиліст. Це реальні годинники! ?
399509
Салісфід Патрик.
Регіна: Моя в'язка - суміш Iroquois, Mallet і dreadlocks. Хтось невидимий!
Sandra як маленька русалка
Фабіна шокується тим, що відбувається.
І це, як це все відбулося.