363
Добре.
"Подарунки на продаж" читати оголошення на двері магазину для домашніх тварин. Незабаром маленький хлопчик припинив його.
- Скільки коштує ваша лялька? він запитав.
- від 1000 рублів, сказав власник магазину.
Дитина досягла в кишеню і зняла зміну.
- У мене є 500 рублів, він сказав. - Чи можу я бачити цуценят?
Власник посміхався і збивається. Собачка Леді вийшла з кабіни, далі п'ять крихітних грудей хутра. По-перше, limping. Він виділив:
до Що сталося, щоб собака?
Власник магазину пояснив, що оксамит досліджував цуценя і знайшов кривиз кістки стегна, щоб він назавжди залишався ламе. Хлопець анімований:
- Я хочу купити цю конкретну цуценю.
до Ні, чому це потрібно? Якщо ви дійсно хочете це цуценя, я даю вам безкоштовно.
Хлопчик був Він дивився безпосередньо в очі людини і сказав:
- Я не хочу, щоб дати мені нічого. Ця собака коштує так само, як і решта. Я буду платити в повному обсязі. Тепер я даю вам 500 рублів, а потім кожен місяць я доведе 250 рублів, поки я оплачую за неї.
З'явився магазин:
- Ви знаєте, що він ніколи не зможе запустити, стрибати, грати з вами, як інші.
У відповідь малюк згинається і розгорнув його штани. Людина побачила важку ногу, яка підтримувалася металевою латунь. Хлопці дивилися в краєзнавці і сказав спокійно:
- Я не бігу себе. Мені потрібен друг і цуценя, як це, теж. Це собака і я розумію один одному.
Джерело: рибальська сітка
- Скільки коштує ваша лялька? він запитав.
- від 1000 рублів, сказав власник магазину.
Дитина досягла в кишеню і зняла зміну.
- У мене є 500 рублів, він сказав. - Чи можу я бачити цуценят?
Власник посміхався і збивається. Собачка Леді вийшла з кабіни, далі п'ять крихітних грудей хутра. По-перше, limping. Він виділив:
до Що сталося, щоб собака?
Власник магазину пояснив, що оксамит досліджував цуценя і знайшов кривиз кістки стегна, щоб він назавжди залишався ламе. Хлопець анімований:
- Я хочу купити цю конкретну цуценю.
до Ні, чому це потрібно? Якщо ви дійсно хочете це цуценя, я даю вам безкоштовно.
Хлопчик був Він дивився безпосередньо в очі людини і сказав:
- Я не хочу, щоб дати мені нічого. Ця собака коштує так само, як і решта. Я буду платити в повному обсязі. Тепер я даю вам 500 рублів, а потім кожен місяць я доведе 250 рублів, поки я оплачую за неї.
З'явився магазин:
- Ви знаєте, що він ніколи не зможе запустити, стрибати, грати з вами, як інші.
У відповідь малюк згинається і розгорнув його штани. Людина побачила важку ногу, яка підтримувалася металевою латунь. Хлопці дивилися в краєзнавці і сказав спокійно:
- Я не бігу себе. Мені потрібен друг і цуценя, як це, теж. Це собака і я розумію один одному.
Джерело: рибальська сітка