2949
Я знаходжу його.
Відомі спортсмени, як і багато з нас, також люблять зберігати свої сторінки в соціальних мережах. У цій колекції ви побачите фотографії з сторінок відомих хокейних гравців. Олександр Овечкін: «Ми збираємося Сочі!»
р.
PK Subban, "Монтиреаль":
Назем Кадрі, Торонто: "На престолі"
р.
Paul Bissonnette: "Великий слухач"
Павло Бісоннет: Дякую Cirque Du Soleil для квитків, це було чудово!
Олександр Овечкін:
р.
Пилін Пеннер, Анахайм: «У гурманських Олімпійських іграх я був абсолютним лідером медалі»
Пилін Пеннер: Шукаю в ресторані Селяне, чи знає хтось, як отримати знижку тут? Teemu навіть залишив мені повідомлення.
Тему: Пилін. Моя ідола, живе сон. Пиломатеріали: "Вчитель, це місце буде називатися моє ім'я протягом 5 років."
59523525р.
Брайан Бікелл, "Чикаго":
Майк Річардс, Лос-Анджелес: Спостереження за китами в Гаваї
Brendan Bollig, Чикаго: "Я новий друг в Канкуні"
р.
Боббі Райан, Ottawa: Знайдено канадський бар з нашим прапором в Парижі. У нас є навіть шанувальники Ottawa!
Dustin Penner: Тепер Goetz, Перрі і я даю $100 за кожну ціль забито. Ш, ви знаєте, що ви gotta спробувати пройти зараз, прямо? Не один
Пилін Пеннер: «Як довго триває антем? Я просто мав ставка з... Просто дівчинка, я тільки ставка на хокею.
Майкл Дел Зотто, Нешвілл:
Брайан Гіонта, "Монтреаль": "Одна маленька молоткова акула"
David Backes, Сент-Луїс: Спостереження за кермом, Джессіка Шульца просто розгортається в інший кінець суду. Якщо тільки я знав правила. й
Jordin Туту: Я не думаю, що про братську теренцію. Я не забув тебе.
Kyle Okposo, острівці: "Я переглядаю реальний детектив прямо зараз, я думаю, що це найкращий телевізійний шоу коли-небудь"
Evander Kane, Winnipeg: "Я пам'ятаю те, що тепла"
Віктор Столберг, Нешвілл: "Дякую цьому хлопця на Олімпіаді #BestSwitzerland Athlete" Роман Йосі
Максим Талбот, Колорадо: Успіхів, хлопці!
Joffrey Lupool, Торонто: Van Rimsdick, удачі в Сочі!
Steve Ott, Buffalo: Щасливий День народження до моєї дружини Erica! Кожна людина повинна мати міцну жінку, і я щаслива в цьому сенсі.
Алекс Галценюк, "Монтреаль": "Незламний!" Брендон Праст і П.К. Підбадьорість на "поїзді в глухих костюмах"
479193
Крістіна Марло: 'Бойс не хотів би дати #BringHomeGold' дружина Patrick Marlo, Канада вперед
Нік Боніно, Анахайм: «День Святого Валентина!»
Ерік Карлссон, Оттава: "З Хейлліном на прохолодних кришках"
Едді Лак, Ванкувер: Це другий день без мого бро! Роберто, я сподіваюся, що ви замовляєте з Cary [Price].
На День Святого Валентина я торкаю всю ніч і подумав про Роберто.
Рафаель Діаз, Ванкувер: «Привіти до Юри Подладчиков на перемогу в півтепі!»
Андрій Ференс, Едмонтон: Ця кришка принесе наші олімпіади удачі!
р.
Steve Ott, "Buffalo":
Брендон Праст, Монреаль: "Великий"
Олександр Салак, SKA: "Почати вечірку!"
Jake Gardiner, "Торонто":
Антон Худін, Кароліна: Доббі будинок! #Діти #Абзаково
Ольга Бобровська:
Роберто Луонго: Я не відчуваю себе, як втратить більше У матчі з Росією, переадреса національної команди США T.J. Oshi продала 4 з 6 кульок
Девід Перрон, Едмонтон: Ви хочете 40 000 послідовників за годину? Оцінка 4 з 6 бульйонів на Олімпійських іграх! Чудова робота, T.J.
Павел Дацюк, Детройт: Від Сочі з любов’ю
Джерело: www.sports.ru
р.
PK Subban, "Монтиреаль":
Назем Кадрі, Торонто: "На престолі"
р.
Paul Bissonnette: "Великий слухач"
Павло Бісоннет: Дякую Cirque Du Soleil для квитків, це було чудово!
Олександр Овечкін:
р.
Пилін Пеннер, Анахайм: «У гурманських Олімпійських іграх я був абсолютним лідером медалі»
Пилін Пеннер: Шукаю в ресторані Селяне, чи знає хтось, як отримати знижку тут? Teemu навіть залишив мені повідомлення.
Тему: Пилін. Моя ідола, живе сон. Пиломатеріали: "Вчитель, це місце буде називатися моє ім'я протягом 5 років."
59523525р.
Брайан Бікелл, "Чикаго":
Майк Річардс, Лос-Анджелес: Спостереження за китами в Гаваї
Brendan Bollig, Чикаго: "Я новий друг в Канкуні"
р.
Боббі Райан, Ottawa: Знайдено канадський бар з нашим прапором в Парижі. У нас є навіть шанувальники Ottawa!
Dustin Penner: Тепер Goetz, Перрі і я даю $100 за кожну ціль забито. Ш, ви знаєте, що ви gotta спробувати пройти зараз, прямо? Не один
Пилін Пеннер: «Як довго триває антем? Я просто мав ставка з... Просто дівчинка, я тільки ставка на хокею.
Майкл Дел Зотто, Нешвілл:
Брайан Гіонта, "Монтреаль": "Одна маленька молоткова акула"
David Backes, Сент-Луїс: Спостереження за кермом, Джессіка Шульца просто розгортається в інший кінець суду. Якщо тільки я знав правила. й
Jordin Туту: Я не думаю, що про братську теренцію. Я не забув тебе.
Kyle Okposo, острівці: "Я переглядаю реальний детектив прямо зараз, я думаю, що це найкращий телевізійний шоу коли-небудь"
Evander Kane, Winnipeg: "Я пам'ятаю те, що тепла"
Віктор Столберг, Нешвілл: "Дякую цьому хлопця на Олімпіаді #BestSwitzerland Athlete" Роман Йосі
Максим Талбот, Колорадо: Успіхів, хлопці!
Joffrey Lupool, Торонто: Van Rimsdick, удачі в Сочі!
Steve Ott, Buffalo: Щасливий День народження до моєї дружини Erica! Кожна людина повинна мати міцну жінку, і я щаслива в цьому сенсі.
Алекс Галценюк, "Монтреаль": "Незламний!" Брендон Праст і П.К. Підбадьорість на "поїзді в глухих костюмах"
479193
Крістіна Марло: 'Бойс не хотів би дати #BringHomeGold' дружина Patrick Marlo, Канада вперед
Нік Боніно, Анахайм: «День Святого Валентина!»
Ерік Карлссон, Оттава: "З Хейлліном на прохолодних кришках"
Едді Лак, Ванкувер: Це другий день без мого бро! Роберто, я сподіваюся, що ви замовляєте з Cary [Price].
На День Святого Валентина я торкаю всю ніч і подумав про Роберто.
Рафаель Діаз, Ванкувер: «Привіти до Юри Подладчиков на перемогу в півтепі!»
Андрій Ференс, Едмонтон: Ця кришка принесе наші олімпіади удачі!
р.
Steve Ott, "Buffalo":
Брендон Праст, Монреаль: "Великий"
Олександр Салак, SKA: "Почати вечірку!"
Jake Gardiner, "Торонто":
Антон Худін, Кароліна: Доббі будинок! #Діти #Абзаково
Ольга Бобровська:
Роберто Луонго: Я не відчуваю себе, як втратить більше У матчі з Росією, переадреса національної команди США T.J. Oshi продала 4 з 6 кульок
Девід Перрон, Едмонтон: Ви хочете 40 000 послідовників за годину? Оцінка 4 з 6 бульйонів на Олімпійських іграх! Чудова робота, T.J.
Павел Дацюк, Детройт: Від Сочі з любов’ю
Джерело: www.sports.ru