785
Де ми втратимо міцність і де ми отримуємо?
Я зустрівся з однією неперевершеністю в житті. Майже така ж ситуація в різних інтервалах часу викликає абсолютно різні почуття. Одного разу це викликало бурю емоцій (в тому числі кричущих, звинувачених у всіх смертних гріхах, після чого повторення, припинення спілкування і т.д.), а також іншого часу з однаковою особою, що приймала ситуацію спокійно. Мені сподобалося другий варіант набагато більше. Я думав про те, що я відреагував цей шлях вперше, і я зрозумів, що я не маю сил, що час. Фізична і емоційна.
І я вирішив зробити аудит способів підбору персоналу і втрати міцності. Ось результати моєї роботи.
Ми втратимо потужність.
Коли ми говоримо так, коли ми хочемо сказати ні,
Коли ми посміхнемося, замість плащів,
Коли ми не відпочиємо,
Коли ми проводимо себе, щоб витримати трохи більше, замість того, щоб реалізувати «Для чого яскрава мета я зараз поставився з цим? й
Коли ми відступаємо, замість того, щоб просити людину, що нам потрібно,
• Коли ми не робимо нашу роботу,
Коли людина не цікава вам, і ви з яких причин придуманих причин продовжуємо спілкуватися з ним,
Коли люди навколо вас говорять про негативність
Коли ми говоримо про політику, комунальні тарифи, джеми трафіку тощо.
Коли ми йдемо,
Коли ми говоримо багато і емоційно про те, як інші живуть (найчастіше хочу поговорити про те, як погані інші життя),
• при роботі в безперешкодній, нудній роботі,
Коли ми боїмося,
Коли ви очікуєте, що хтось прийде (Grandfather Christmas, Prince, oligarch Leopold) і ваше життя змінить,
Коли ми спустошуємо себе, ми вважаємо себе незадовільним, неуспішним,
Коли хтось думає, що ви, і ви погоджуєтесь з ним.
Ми отримуємо міцність при:
• Зустрінемо нові люди.
• Вивчаємо нові речі.
• Подорожі,
• Подолання наших страхів,
• Спробуйте щось нове (наприклад, зачіска або стиль одягу)
Прогулянка (не плутати з «бігом до роботи» або перейти в магазин, а саме ходьба без конкретного призначення),
• Фліртінг з чоловіками,
• Ми займаємося творчістю (фарба, вишивка хрестиком, приготування рулетів з копченою ковбасою тощо),
• Говорячи гарним людям,
• Ми говоримо про людей, які підтримують нас і вірять у нас.
• Подбайте про своє тіло (будь-які фізичні практики, ванна, басейн)
• Безкоштовний фізичний простір (загадайте, як ви відчуваєте в оновленому номері)
• Як ви відчуваєте себе по-різному, коли ви пробачте і скажете
• Ми не можемо сказати, що ми не можемо сказати, що так, коли ми хочемо сказати так.
• Коли ми починаємо робити те, що ми хочемо.