Ви можете бути 70.

Сам Брянт говорить, що старий вік є суб'єктивною концепцією і все залежить від того, як ви відчуваєте і як ви шукаєте. Шукаю цей бодібілдер, важко уявити, що він вже 70 років.
1 999 р.

І все тому, що пансіонат знаходиться в такій формі, яка може викликати заздрість у багатьох чоловіків півріччя. В той же час, у віці, Сам приймає тільки вітаміни з таблеток. 70-річному – переможець звання «Кращий культуратор Грузії» та не збирається оплатити.

3610Р. 4200Р.

Люди часто запитують мене, коли я збираюся піти. Моя відповідь, - сказав він. Серед старших людей, які перемирають, швидше за все, вмирають. Я люблю працювати, люблю вчитися. Я породився 27 років.

Сонні працює нічний зсув як ексліфт оператора і відвідує тренажерний зал двічі на день, щоб підтримати його тіло, який заробив його більше назв і трофій, ніж він міг розраховувати на.

Почати навчання, коли він був 44. Похід до тренажерного залу зданий чоловікові ідеальний спосіб відпустити парі, як його шлюб почав розірвати. За даними Синні, він ніколи не працював з вагою до. Після 11 місяців навчання він взяв участь у першому конкурсі.

На турнірі, який відбувся в Колумбус, Джорджія, прибув у неправильному наряді – червоні, білі та сині колготки. Він не здогадав про те, як позувати. Однак, незважаючи на всі труднощі, Сонні посіли третє місце серед новачків та четвертого місця у головному конкурсі.

Тепер в робочій масі навантажувача Sonny - 192 кілограмів. Коли запитує, як він керується перебуванням у цій формі, людина відповідей, "Якщо ви починаєте думати, що ви старієте, розум приймає, що думка і ваше тіло дійсно починає віки". Я просто не думаю про це. й

-img8---

Джерело: dymontiger.livejournal.com