Амортизатор

Так Субхуті, добре слухайте і ретельно.

Хороше прослуховування зазвичай означає прослуховування в рецептивному стані, в глибокій сприйнятливості. Якщо ви стверджуєте, якщо ви судите, якщо ви сказали, "Так, це право, тому що це моя ідеологія, і це неправильно, тому що це не логічно привабливо." Це право, це неправильно. Я вірю, я не можу вірити. Ви постійно сортуєте речі, ви слухаєте, але ви не слухаєте добре.

І ви слухаєте таким чином, що ваш минулий розум перекриває. Хто судді? Тексти пісень, а це означає: Це не ви, це ваш минулий. Ви читаєте щось, ви почули щось, що ви адаптували до чогось. Це безперервно перекриття минулого. Останній хоче бути безсмертним. Не дозволяйте нічого знищити. Це дозволяє нічого нового; це дозволяє тільки старим, який зручний для нього. Це те, що ви будете судити, коли ви критикуєте, коли ви дебатуєте і сперечатися всередині.

Послухати правильно - послухати неслухняно. Це слово, "одружність," красива. Ви дізнаєтеся, що корінь, з якого слово «одружність» означає «уважне прослуховування». «Відкрийте вуха». Якщо ви дійсно можете відкрити вуха і немає перекриття або внутрішнього занепокоєння, не спотворюючи, ви не тільки відкрили вуха, ви також відкрили серця.

Для видалення вух. Які ці заглушки? Головний лов – страх правди, незалежно від того, що ви сказали, незалежно від того, що ви повторите і знову, що «Я хочу знати правду». Тексти пісень, а це означає: Ви боїтеся правди, тому що ви живете в брехні, і ви проживали в брехні так довго, що все це брехня боїться, тремтить, якщо справа настає, доведеться залишити вас. З повагою, власник. Так само як темрява страхує світло, побоюється правду. На даний момент ви ближче до правди, розум стає дуже тривожним. Створює так багато ірмоіл, він піднімає так багато пилу, він створює хмару навколо вас, так що ви не можете почути, що правда.

Для видалення вух. Головний лов – страх. Ви замкнені в замок страху. Будда сказав, що якщо ви не помиляєтеся, ви не досягнете правди. Дивитися на вашу релігію і що ви робите. Всі ваші так звані релігії ґрунтуються на страхі. Тексти пісень, а це означає: Немає правди в страхі; тільки безстрашний знає правду.

Осхо