Ви розім'ялися брекетами в магазині. Що робити?

доб.

Моя друзі, роздрукуйте її і викладіть її в кишеню / ліцензію / паспорт тощо.

Ви пішли в магазин для Viscar. І як він зробив свій шлях між стійками, він продемонстрував пляшку піраміди в середині осі з мішковим висить на плечі. З розчарування ви платите сердитися покупців 47,000 рублів і витратили відпочинок в місяць їсти водопровідну воду, тому що ви повинні продати чайник.

Ось кілька абзаців інформації, яка захистить ваш гаманець і видаліть адміністратори і охоронні охоронці більшості помпезних магазинів:

Так, зтепер, ваш найкращий друг - стаття 1064 Цивільного кодексу РФ "Про приблизні правила роботи торгового підприємства роздрібної торгівлі та основні вимоги до експлуатації невеликої роздрібної мережі." Назвіть, магічне слово, в якому воно написано: "Дособа, яка завдала шкоди, звільняється від компенсації, якщо він доводить, що шкода була викликана без вини його."

Що означає?
Якщо ви злилися на мокрій підлозі і вивели стійку з шампанським - ваша несправність тут не буде і вони збивати вас, і що в тіні з накидом над ними. Якщо пляшка оливкової олії crawls через конвеєрний ремінь в касовому реєстрі і раптом потрапляє на підлогу, ви очищаємо перед законом. Ви прийняли баночку Корнісонів з полиці, а сусідні огірки розтираються і згортають - не доведеться платити за операцію, щоб випрямити руки магазина мерчантайзера. Товари повинні бути послідовно розміщені і закріплені на полицях, і це його робота, не проблема.

Ваш наступний друг - ГОСТ 51773-2001 "Торгова марка". Класифікація підприємств. Відповідно до цього ГОСТу, а також SNIP 2.08.02-89 "Публічні будівлі та споруди ...", відстань між полицями магазину не повинна бути менше 1,4 метрів. І більший магазин, ширше повинно бути проходів між полицями, тут знаходиться список: 1,4 м - з роздрібною площею до 100 м2,
1.6 м - з роздрібною площею 100 до 150 м2,
2.0 м - з торговою зоною вул. 150 до 400 м2,
2.5 м - з роздрібною площею 400 м2

Що означає?
У центрі проходження піраміди пляшок:
а) зробив прохід вже закладеної ширини і зробив його важко пересуватися (це було фізично важко перенести і не торкнутися нічого);
(b) було погано закріплено (харандайзер, що охоче піддав пляшки, і вони згорнулися з половини палиці).

Нарешті, третій друг статті 203 КК РФ. Вона допоможе вам, якщо охоронець магазину вирішує взяти участь.
Якщо охоронець почав руйнувати загрозу, захопити витяжку, шукати сумку і попит на його маррі - нагадувати йому статті 203 кримінального кодексу. Він буде раді дізнатися, що його активні нецензурні дії проти вас покарані позбавленням волі до 7 років, оскільки це зловживання повноваженням працівника Приватного підприємства безпеки (PSC).

Що означає?
За законом, ваша розмова з охороною повинна виглядати так:
Він: Шановний сер/мадам! Як ви порушили щось? Чи потрібно платити?
Ви: Звичайно, я буду! У той же день я буду платити!
Він: Добре, що звучить розумно. Добрий день, мати хороший день.
Ви: Побачте, я люблю тебе. й

Використовуйте знання:
Отже, метеорит втирають в магазин і вибивають з рук пляшки з червоного сухого врожаю з 1984 року. Блідий адміністратор хоче платити за розбиту пляшку.
Якщо адміністратор переходить в конфлікт, запитайте скаргу. Опишіть докладно про те, що сталося, в тому числі час аварії (оператор камери подяка вам), свідки (можно подякувати себе, якщо ви приїжджаєте до суду), а також основні учасники паради (так потім будуть виготовлені в червоному квадраті).

Також вимагають складання акту пошкодження товарів, в яких обов'язково зафіксувати всі присутні обставини: тапочки підлога, вузькі проходи між стійками, п'яні футбольні вентилятори, танці Крішнаїти, тиснення зомбі.
Скоріш за все, конфлікт вирішить на етапі запиту скарги. Якщо божевільний персонал не заспокоївся, запропонуйте магазину, щоб засвідчити вас (відсутній інший правовий спосіб, щоб змусити вас платити за розбиті страви). Законодавчі витрати та неминучі візити інспекторів перевірять чистих працівників та дозволяють виходити з ситуації прямою спиною та гордо підняти підборіддя.

P.S. Бонусний трек! Магічні слова!
Застосовувати їх для трейдерів і подивитися, що відбувається:
«У вас є слизька підлога / нестабільне розміщення товарів на полиці! Я скаржаюся на С.О.У.!
«У вас є вузькі проходи / коробки між стійками! Я напишіть на державний пожежний відділ!
Дякую за обробку.