Кулька з сумними очима.

На одному з боях в Гонконзі був нормальний робочий день, але раптом один бичок, чекаючи його повороту, знизився на коліна і почав чистити.
Ця неординарна історія крісельного бика сталася під час боєзавдання робіт були перетягування цього великого тваринного будинку на боях. Як вони підходили до призначення, бик раптом знизив свої передні ноги до землі і сльози розкочуються з очей.
"Коли я побачила блик, що торкнувся з печаткою і страхом в очах, я починав шкаралупу", - сказав він. «Я назвав інших робітників і вони були дуже дивними. Ми почали перетягувати і відштовхувати бик, але він не хотів пересуватися на всіх. Бик просто сидів там. Волосся на тілі стояв на кінець, тому що це тварина поводиться як чоловік. Ми поглянули один одному, і ми зрозуміли всім, що жоден з присутніх не зможе підняти свою руку проти цього бика.
Після консультацій, вони вирішили зібрати гроші і відправити бик жити в компанії буддійських священиків. «Ми не можемо пересуватися до тих пір, поки ми обіцяємо зберегти його живим. Тільки тоді він опинився і приїжджає з нами.
Деякі працівники карнавалу не могли вдаватися до інциденту. Фонг сказав: "Три робітники відразу після цього інциденту відставили свій акорд. Вони сказали, що вони ніколи не вбивають тварин знову, тому що вони ніколи не забудуть сльози, що розгортаються з великих сумних очей бика. ?