10 помилок.

1,1 км Відсутність вибору.
Зовсім достатньо, більшість людей не роблять вибір про який шлях вони підуть через життя. Кожен кидає його на вас. Що б.

В результаті вони кидають через життя як осінній лист в вітрі. Він йде до коледжу, тому що один порадував його. Я пішов до розділу, бо вони оцінили мене. Я отримав роботу, тому що я був біля дому.
Результатом є нудна робота, життєдіяльність, сім'я соб.
Я потрапив в бій з босом, змінив роботу. Він боровся з дружиною, змінив дружину. Він сварився з тілом, змінив цей світло до цього.
Чому ти живеш? Я не розумію.

2,2 км Зачекайте дива.
Зміна першої помилки. Все те ж, але при цьому сподіваємось на диво. Завтра буде дуже різним. Щось, як це зміниться в життєвому механізмі і красивому саду, наповненому квітучими трояндами, з'являються навколо. Не вночі. Дуже скоро. Ну, не дуже скоро, але обов'язково буде.
Ідея, що якщо ви хочете сад, вам потрібно виростити його, якось не придумати.

3. У Тверда робота кальмарів в колесах.
У цьому випадку людина готова працювати в день і ніч, але не знає, що він хоче. Працює два вакансії, займає більше часу. Він покладає всі свої сили і здоров'я в безкінечні щури. Хуррі, поспішайте. Не існує часу для відпочинку, немає часу, щоб хворіти. Виготовляючи, вигорніть всю енергію, і хто потребує все це невідомо. Набрав ремінець до п'яти, заробив багато грошей, але не здоров'я, не любов, без радості життя.

4. У Знайти хорошу петлю.
Уві сні, що ви можете відірвати деякі успішні шахи і отримати все відразу: гроші, полум'я і половина коня додатково. В результаті людина постійно працює в пошуку іншої приголомшливої ідеї, бере участь у всіх проектах «Мегапроміс» і очікує, що зараз він вирішує всі проблеми з одним пальцем, які стають все більш і кожен день.

5. Умань Стуборнний опір.
Людина вибрав, що його шлях полягає в очищенні отворів в пункових картках. І він досягав великої майстерності в ньому. Нехай люди можуть очищати отвори в пучок картки так вміло і швидко. Але не потрібні пункери, а його таланти.
Але ні, він доведе його. Він буде працювати в день в три нічні годинники, і в решті три дні він поліпшить свою здатність опускати отвори.
Всі стіни вішуються з пробивними картками з ідеально очищеними отворами, а особливо цінними пробивними картками укладають у грудях в строгому порядку на спадщину.
Ні один розуміє його і не хоче зрозуміти його, але він відхилений всім світом і вважає, що деякі його навички будуть корисними.

6. Жнівень Я невеликий чоловік.
У цьому випадку людина запевняє себе, що нічого не залежить від нього особисто, тому де він сидить і що він робить, все визначено і ніяк не може бути змінено. Так все, що залишилося, щоб спокійно сидіти і волого перенести хрест до могили.

7. Про нас Знаходження винності.
О, є місце, щоб перетворитися навколо! Знаходження полум'я для невдалої траєкторії вашого життя непросто, але дуже просто.
Батьки не успадкували генів генію, а ті, які випадково пройшли, безперечно трампували шкільний транспортер.
У кожного дня, а домашня робота надавалася всім. Крім того, поганий вплив вулиці остаточно плутають незрілу душу і звикли до кіну, вина і домінування. Для того, щоб увімкнути все, все це відбулося в країні з неправильним режимом і неадекватними правителями, які не забезпечували ніякої допомоги в освіті, але тільки покласти палицю в колесах молодого нездатного розуму.
І, можливо, в народі з'явилася можливість виїхати, але це було джинсично вкрадені фромани – Freemasons, які, нарешті, кладуть кінець на всі радості життя і все, що залишається, щоб пити і снижувати, пити і сісти на тих, хто знову підняв ціну горілки.

8. У Хто вирішить проблеми?
Це дуже зручне положення, щоб взяти повну відповідальність за все, що відбувається з собою.
Ви знаєте, я так погано пам'ятаю імен і чисел, які я не пам'ятаю, скільки чоловіків я мав.
Я страждаю від топографічної кретинізії, що я ніколи не можу потрапити в туалет у моїй квартирі, перший раз, скільки сплутаних було викликано цим.
- Шукаю роботу? Я не можу нічого зробити, а потім я повинен працювати весь день. Це так дивний.
Ви проціджуєте мене, краще буде ввести свою позицію, я ніжний характер і не схожий на те, що я тягував з усіма проблемами. Ну, це моя проблема, добре, ви вирішуєте її якось.

9. Навігація Всі дупи.
Всі збої в житті приписуються до людей, з якими подається контакт. Таким чином, з козаком, ви не можете зробити кар'єру, підлеглі кози не розуміють нічого, ви не можете варити кашу з кіз-френдами, і краще не мати будь-якого бізнесу з козаками-жінками на всіх.
Тому така духовно розвинена людина дуже важко жити. Як ви живете, коли ви запалені і кози навколо?

10. Життя безглуздий і безхребетний.
Нарешті, ви можете зробити найбільш смішну помилку. Почнувшись відразу в спеку і розсіявши крила, людина вирішує, що життя страшне, і нічого не ловити тут. Не вірно.