Приклад істинної любові

За словами автора:
до Хоча я не маю на увазі шанувальників "понеділок", але сьогодні я прочитав цей матеріал і вірю, що більше людей повинні дізнатися про Артем і Анна!
Актуально, історія:
За більш ніж рік і половина, амбулаторна медсестра Аня Криукова щодня, згідно з рекомендаціями лікарів, допомагає її ф'янце Артем виконувати спеціальні фізичні вправи в домашніх умовах, дає йому ін'єкції і встановлює хлопця до боротьби. Сім'я і друзі дівчини вважають її актом героїчно. І відповідав: «Як би я жити, вчиняюсь інакше? й
Анна і Артем впало в любов на шкільному лайнінгу 7 років тому.

- Артем дуже красиво караний, дав квіти постійно, без причини, посмішки 21-річні. Після того, як я дав троянду, вона стояв більше місяця в вазі, але не сухий, і дайте нирки. Моя мама сказала: «Що вона любить її, навіть квіти знову приходять до життя».
Поцілунки не брали участь після школи, навчаючись в коледжах, Алла чекала Артему, коли він служив в армії. І через два тижні після демобілізації Артем безуспішно розкопився під час плавання на річці і отримав перелом хребта.
В цілому Артем лікував в двох лікарнях Воронезь близько року. Щоденні процедури та тренінги непросто для нього. Згодом завдяки друзям, родичам і одному благодійному фонду вдалося зібрати кошти на лікування в одному з приватних реабілітаційних центрів Москви.
до Дуже складно. Артем працював на спеціальних тренажерах щодня за 11 годин, воював, каже Анна. Я пам'ятаю перший раз, він був привезений, він сказав мені, "Аня, подивіться, що я можу зробити", а потім він повільно переніс пальці. Моя сльоза просто тримала тече. Тепер ми можемо сідати!
Нещодавно після чергового курсу лікування Артем повернувся до батьків. Поціновувачі вирішили одружитися. Тим не менш, лікування Артема займає багато грошей і майбутнього весілля не зможе витрачати багато грошей.
до І ось в інтернеті я побачила конкурс з одного агентства з назвою «Ведення в подарунок», а Артем і я вирішив взяти участь, наречена говорить з посміханням. Ви повинні надсилати свої фотографії, які пари будуть голосувати за найбільш – пара і весілля організують, і будуть представлені сукні. Ми будемо щасливі.
У будь-якому випадку, молоді люди впевнені, що найбільша подія в житті.

--img2---

Джерело: рибальська сітка