20 фото, які доводять, що не один більш лояльний, ніж собака

Собачка є єдиною істотою на землі, яка любить вас більше, ніж він любить себе. Вона не народилась, вона вірна нам. Очі цуценя закриті і він вже довіряє нас.
Це фотографії, які ви хочете мати собаку після перегляду. 4-річної Юліан і його величезний друг 5-річної Newfoundland Max зростають разом.

сліпий юрист назвав Jane Kosar hugs її керівництво собакою в Лімі. Жінка бореться за право сліпих, щоб піти з довідниками собак в магазинах, банках, громадському транспорті та інших місцях, де зазвичай заборонено запис з тваринами.

Стара собака Шеп спить на грудях свого майстра Джона Негера. Тільки в воді собака з артритом може розслабитися, забути про біль і сипати. Іоан взяв на озеро щоденно.

Молодий пацієнт грає з спеціально підготовленою собакою в дитячій лікарні в Сан-Паоло.

На похороні в Рокфорді, Іові. 19 серпня 2011

Ізелін Роса Борч, вижилий в молодому таборі на острові Утоя. «Афтер Утоя я почав страждати жахливими нічними марами, я став боятися темного і навряд чи могла правильно спати. Моя мама і я вирішив отримати ще одну собаку.

Оскар і його господиня Joanna Lefson є мандрівників. Разом вони відвідали 32 країни світу.

Р

Щодня, дворічний Бо і його собака Тео падають разом, і матір їх фотографує.

Андрій Німецький і його собаки чекає початок нового сезону полювання.

Особливо навчені собаки в одній з американських стоматологічних клінік допомагають молодим пацієнтам впоратися з страхом.

Доторкнувшись момента проща. Дихання собаки і його майстер.

Подорожі в Стамбул

Грег Кухар захопив свою собаку, яка була виявлена всередині його будинку Алабама знищена в березні 2012 року.

Собака названа «Леао» сіла на два дні на могилі свого власника, який загинув на страшних землях Ріо де Джейро, 15 січня 2011.

Найпопулярніші собаки на Facebook.

Дуже добре мати друг, який руйнує фотографії.

Хто не залишить у віці або в хворобі.

Хто ми довіряємо.

Не хвилюйтеся, це буде проходити!

Дякуемо!

Джерело: www.adme.ru