1004
Сочинское тінефруд
Якщо знамените слово «Брати, Мітка, гине, він просить...» перекладається на англійську, а потім назад в російську, виходить: «Мій брата Дмитра бажає деяких рибних супів». . . ?
Не існує слова для вуха англійською мовою, і є багато інших хороших слів в ній, таких як «холостя» або «джекет». Я один раз з'ясував, як перевести лінії з пісні: «розчинно знімається куртка кидається». Виявляється деяка незаймана непрозора куртка.
Або, наприклад, як перевести фразу «Ліутенантна посмішка злоякісно». Не працює. Або слово для неї не було придумано.
Англійська мала запозичати цей термін з німецької лексики. Звукове слово shanfreude вперше з'явився серед написання brethren, швидко мігрувався в навколишнє середовище злоякісної інтелігенції.
Журналісти не використовують це слово, хоча вони часто погрожують себе. Я кажу більше. Раб є одним з найбільш щирих почуттів у звітній професії.
Проявляється вона, звичайно, повинна бути обережним, навіть обережно, але є події, коли можна розігнатися до серця.
Я хотів би ці події відкриття Олімпійських ігор, особливо з тих масштабних видовищ, приготованих для їх відкриття, непередбачених часто буває, над яким можна змусити з розумом.
Наприклад, 1988 Олімпійські ігри в Сеул. Для Південної Кореї це було можливість заявити себе в усьому світі, тому церемонія була підготовлена пишною. Наприклад, в небо випустили локацію білих голубів, ці символи миру. Поросята росять над полем стадіону і сісти на найбільш зручний для них сайт.
Це був величезний Олімпійський полум'я, але не lit. До урочистих звуків оркестру чотири спортсмени повільно піднялися на спеціальних ліфтах. Досягнувши саміту, вони одночасно принесли свої пальці, невидимий оператор вийшов на потік газу, величезний полум'я зламав, в якому загинув голубці. Загибель голубів світу дивився на весь світ.
Чудова історія сталася в 1994 році на чемпіонаті світу в Америці. На поле заливають сотні екстраси в білому кольорі, серед яких ціль весело пропагують співачки Діана Росс у всьому черві. Вона мала мікрофон в руках, співаючи на ходу.
На цьому напрямку: Діана забиває м'яч і мета падає навпіл. Який удар! Оголошені в стилі американський патріотизм.
Все вирушилося за планом. Діана Росс ran до м'яча, 5 метрів від мети заковтнути її праву ногу і вбити те, що називається "поле". М'яч різко пішов до лівого. Вона не входила в ворота в самий стрункий спосіб. Шахрайець стрибав, бар розщеплюється на два, а хвіртки згорнулися, тепер це незрозуміло чому.
У 2010 році Зимові Олімпійські ігри у Ванкувері, чотири величезні стовпи троянд з землі, як якщо виготовлені з кристала. Поруч з ними стояли відомі спортсмени з щипцями в руках. Три стовпи вгору, четвертий стук. Catriona's Le May Doan скайсер залишив плутати, не знаючи, що робити.
Ну, Сочі не втечу цю долю. Його тіньфед не виражав тільки лази.
(Кільце Америки не відкрив.) Це, просто у випадку.
Джерело Ваш текст за посиланням. й