Франчайзинг: як почати свій бізнес з нуля

З повагою, я хочу сказати прямо, якщо ви готові продовжувати роботу співробітником і дати навал ваших зусиль з однієї мети - зробити роботодавця багатим, а потім не читати цю статтю.

Заробіток ярмарку.

«Я маю на увазі», «як я можу працювати на мій дядько», «я маю нагоду», «яскрава тема». Як багато різних фраз, які ми «побачимо» кожен день, і що ми думаємо про періодично? Здавалося б, кожен навколо вас розуміє, що робить ваш бізнес, який дасть вам можливість отримати весь результат вашої роботи, краще, ніж робота для власника, який, краще, буде писати преміум «сугар», щоб консолідувати рефлекс якості роботи.

Скільки він працював – так багато і заробляв, це найчесніший заробіток. Але говорити на кухні або на димовій перерві є одним, але дійсно почав свій бізнес - це прийнято рішення кілька.

«Піхання і рифи», що серйозно виповнилося диредевілами, які венчурилися в «незалежні вітрила в морі бізнесу». Невідкладна статистика посушливих станів, які з 10 підприємців, які відкривають свій бізнес, лише 2 досягають успіху. Причиною є багато питань, які визначають успіх: який бізнес вибрати, що відкрити магазин, де перевозити товари, скільки грошей потрібно, як оцінити місце для роздрібної торгівлі, і що якщо товар не буде продаватися. І так і так далі.

Переважна більшість тих, хто запросив ці питання, «переважна» їх значенням і складністю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний для вас час. Ми намагаємося не думати про те, що коли ми, як працівники, купуємо зароблений автомобіль, ми створили можливість для роботодавця купити літак.

Ми бачимо мету, але багато перешкод.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми не змогли уявити, що цей напрямок буде так «заряджено» з позитивною енергією батьків, інтересами яких так звано з пристрастю. Протягом року кількість торгових точок допомагає батькам з розвитком дитини зросла до п'яти років.

Щоб сказати, що все було легко і просто, щоб сказати брехні. У випадку, коли необхідно було зробити неоднозначні рішення і шукати вихід: зміна місця розташування, введення або видалення категорії товару, залучення клієнтів тощо. Повернувшись до нас, ми можемо сказати, що більшість рішень, які були зроблені протягом останнього періоду. Ми побачили це з результатів продажів.

«Право на те, що це результат досвіду, і досвід є результатом неправильної речі, щоб зробити,» фраза просто про нас – ми маємо більше 20 років в роздрібній торгівлі, з великою кількістю дій, які обпалюють досвід.

Франчайзинг - власний бізнес за низькою ціною

Головним підтвердженням правильності обраного напрямку «Toy Store» стала реакція батьків, які усвідомлюють, що процес становлення «литтьких Socrates» вимагає уваги і активності від близьких. У сучасному динамічному житті формула успіху відкидається до здатності керувати значними обсягами інформації, аналізувати постійно мінливі дані і приймати рішення. Все це вимагає певних навичок і якостей від людини. Сьогодні батьки, які розуміють цю реальність, думають про розвиток своїх дітей, що дозволяють отримати навички та навички, необхідні для дорослого. Інструменти для розвитку універсальних напрямків - креативність, логіка, моторна майстерність, уява є основою асортименту магазинів Little Socrates.

Бажання поділитися набутими знаннями та досвідом з великим числом батьків, а також розумінням того, що цей вид бізнесу може бути цікавим для людей, які не мають значних коштів для запуску незалежної комерційної діяльності, спонукали нас розпочати франчайзинговий проект з розвитку мережі магазинів «Маленькі Сократи». Цей проект надає додаткову можливість для тих, хто бажає створити робоче місце для себе або своїх близьких, які дадуть не тільки заробітні плати, але і додатковий дохід; для співробітників, які хочуть і можуть відкрити власний бізнес – проект – невеликий роздрібний магазин.

Основна перевага такого бізнесу полягає в тому, що вона приносить не тільки матеріальне, але і моральне задоволення. Безсумнівною перевагою є повна підтримка відкриття магазину за допомогою мережі магазинів «Маленькі Сократи» - для запуску бізнесу потрібно лише бажання і мінімальний стартовий капітал - від 5000 USD (на суму входить: обладнання, товари, дозволи, плата за приєднання до мережі тощо).