5 уроків з Jetta Li

1,1 км Вологість - ваш головний захист.
«Більки, які ви приїжджаєте з вашого бажання, щоб забути тебе. Я не спеціальна, я просто провів багато часу на бойових мистецтв. Тепер я показую, що я можу зробити. Є багато людей у світі, які можуть зробити те саме. й

2,2 км Гармонія більш важлива, ніж міцність.
«Я сумний, коли я думаю, що я тільки показала, як болить бойові мистецтва. Я не отримав шанс довести, що найголовніше не бореться. Це знання гармонії ян і Яну, балансу між чорно-білим. Тільки коли ви знаєте, що гармонія стане чудовою. й

3. У Щастя завжди з вами.
«Хастя не повинна йти далеко, тут в тихому, самотніх приміщеннях. Всі ваші проблеми в центрі, тому ви просто повинні навчатися самостійно. Ви повинні розуміти, що ви дійсно є. Якщо ви знаєте свій власний світ, вам більше не доведеться боятися. й

4. У Інші народні думки про вас просто фонова музика.
«Третити бали інших, якби вони були пісні від ресивера». "Я крутий!" - труба-пума. "Ви жерк!" - труба-пум. Якщо ви не подбаєте більше про чужі думки, ніж у вас є проблема. й

5. Умань Смерть дає вам життя.
«Я готовий вмирати. Якщо людина усвідомлює, що він може гинути сьогодні або завтра, він починає цінувати кожен момент. І він піклується про кожен момент свого життя, тому що якщо він гине завтра, він не буде сором'язливим від його останнього.