711
Історія успіху Johnny Tapia.
Johnny Tapia був народився в п'ятницю 13 лютого 1967. Я ніколи не бачив мого батька, бо він був загиблим до мого сина.
Коли він був 7 років, автобус, в якому він був їзда, знизився скелі і перед очима загинув вагітну жінку, яка сидить на наступному місці.
Коли він був 8 років, він побачив свою маму, що захочився. Через кілька днів після того, як її тіло було знайдено з ріпаку.
Як підліток, дідусь і дядько взяли в місто, щоб боротися за гроші. Кошти, які виграли в кишені.
Потім він починає бокс і виконує на офіційних турнірах.
Коли він був 18, він почав використовувати кокаїну.
Коли він був 23 роки, він став справжнім претендентом за світове звання, він почав писати про нього в газетах.
Перед тим як боротися не вдається 3 тести для кокаїну і дискваліфіковано протягом 3 і півріччя.
Під час дискваліфікації він повністю вирушив рейки і три рази знайшов себе на межі життя і смерті від нападів.
У віці 27, він маррі Тереса Чавезь, який діє на нього дуже позитивно.
За місяць він і Тереса заблокували себе в будинку, щоб вижити жорстоку перерву. Її матір подав їм їжу через підвіконня.
Через місяць він повертається до нормального життя, а потім до кільця.
Іванни Тапії стає улюбленим на публіці, його некомпромісний стиль був вирощений. Стати героям своєї держави і його бортами були щасливо кладуть як головні борти вечора.