Культурні традиції

Я хотів би запросити вас, щоб читати оповідання. З художньої точки зору історія дуже суперечлива. Цікава ідея: спірна, але здавалося б, має право на існування. За 5 хвилин ви можете прочитати його.
Автор: Максим Анатолійович Шапіро.

Трансфер змочений до старіння, а пасажири оселилися в своїх місцях, чекаючи посадки на планеті. Джаммар, намагаючись зберегти, як одягає чоловіка, байдужий і непристойний вираз, ходив через ряди і нарешті знайшов його стілець. Його сусід на праву була літня жінка.
- Чи ви приземлитесь на нову планету вперше, юнака? вона запитала його, посміхаючи.
Джеммар, занурився, що його недосвідченість було настільки легко помітили, недбалий безглуздий і відвертий, що він був небажаним продовжити розмову. "Чому ти!" він думав. Похилого віку жінки, які зношують макіяж і навіть не закриває голову з хустом! По-новому! На землі Миржали не вдалося звикнути до низьких звичок. Пошкоджені дилери, які не знають честь! Ви бачите, що ці злагоджені вівці купуються в розкіш, і справжні воїни знаходяться в бідності, змушені продати свою землю і що в землі, щоб купити всілякі демонічні речі з зірок? Але вона все ще змінить, і він, Jammar допоможе! Його дядько прямо сказав, що зірка чоловіків має менше відваги, ніж жінки. Якщо у чоловіків племена Джамма мала однакову зброю, як і зірки, вони принижують себе з торгівлею? Що може бути більш гідним, ніж отримувати вірний воїн, або помирати з валором в битві, і на небі слухати пісні, що надходять з землі, розгадати свою відвагу? Плем'я не мала такої ж зброї. Тепер ви робите! І три літаючі човни, і труби, вбиває світло і стринг з праскою. Вони купили їх з грошима, що вони, як алми, кинули зірки, щоб купити їжу для рабів, щоб вони не померли від голоду. Хто є для того, щоб багато рабів, що земля не може годувати їх? Хто його замкнена магія з зірок зробив це так, щоб смерть не відходить від рабів додаткових дітей? Зараз є більше рабів, ніж вільні. І ці тварини завжди хочуть їсти! Хто знає, що ти можеш жити! Я б вбити зайвий - і це все, але ці істоти від небесної загрози, щоб вони не дадуть грошей більше! Але нічого! Все, що залишається за ним, Jammar, щоб отримати напій для літаючих катерів, а потім затишних небесних мешканців буде платити за все. Не знаєте, як боротися. Чи може людина, яка бореться зі смертю? Що таке зброя в руках воїна, які бояться його використовувати? Не воїн, це жінка. З дванадцятирічного віку. І всі чули, що зірки захоплені - вони не можуть вбити солдатів під вісімнадцять років, і жінки. Тому вони не будуть ходити на літаючі човни, якщо є солдати, які не досягли вісімнадцятої весни. І жінки повинні тільки прийняти з вами більш і молодшим, щоб запліднити зірку через горло. І якщо вони заважають стріляти, це тому, що рай відкритий для всіх солдатів, незалежно від віку.
Дядько Джаммара Bhamir знає звичаї зірок кращих. Він жив серед них протягом семи років. Він навіть провів рік в тюрмі. Він сміхався і запам'ятався тим часом.
- Уявіть, що він сказав, знищив деяких дівчат під час вечірки. Тут була красива дівчина, але хто - весь одяг світиться через і тіло кланув музику. Ну, я захопив її волоссям і перетягував її з мене, а потім цей мертвий людина з зірочок проходить вгору і давай ялю на мене у вашій мові птахів. Я захопив його трохи. І в суді, вони сказали, що наші митні та щури розуміють, і вони поважають їх, але їх митні справи різні. І хоча я маю право на вісім років в ув'язненні для дівчинки і за те, що оголошення загинув її майстер, вони дадуть лише три, тому що це не моя несправність, але бідність нашої землі. З’ясуйте, що навіть ці зірочки були ембаррасовані для того, хто занадто пережити, хоча він прийшов до мене там самотньою і пояснив все, що за своїми правилами вона не була, але чесна жінка. І я не сперечався з ним, що вони були старими фольцями, які не могли б розповісти чесну жінку від хтори? І в ув'язненні вони мають краще життя, ніж в нашому сімейному замку. І їжа багата і в цілому ... Ви не повинні працювати. І вони бажали відлякати мене з тим, що після того, як я проходив полонений від Thakshire в землі піт? Через рік одна з зірок прийшла до мене. Він запитав. Я пішов, що я зрозумів. Ось я був випущений два роки раніше, і вони дав мені стільки грошей, як три рабиня на землі приносять через шість місяців.
Тут всі ті, хто слухав дядько, здивовані і почали сміятися на святості людей з зірок, так як відомо, що для рапсу чесну жінку потрібно покласти на ставку, і якщо це хтось інший раб, то для її ріпаку необхідно сплатити половину його вартості. І красиві раби дорогі. Джамма не помітила проїзну землю. Побачивши людей, що вийшли, він опинився і пішов з ними.
Простір був величезний. Він нагадав себе, що багато імперій були захоплені під куполами своїх предків, і гордо ходили до автобуса.
На митниці, на офіційному сайті звертаються документи, посміхалися на нього помилково, і почали читати чітко запам’ятовуваний виступ:
- Ви перебуваєте на території Мирри, добровільно залишаючи Речі Посполитої демократичних планет. Незважаючи на те, що наші закони практично ідентичні з тими, хто є загальноприйнятими демократичними планетами, є важливі відмінності, адже ми підтримуємо політику раціональної поваги для культурних традицій інших народів, збагачених законом. Для того, щоб уникнути непорозумінь, ви зараз покажете коротку плівку, яка пояснює особливості нашого законодавства на основі раціонального ставлення до культурних традицій відвідувачів.
Після чого митний офіцер натискав кнопку, молодий службовець стрибнув з бічних дверей і сказав Джаммар:
до Про нас Я збираю тебе на кіностудію.
Джаммар пішов після того, як він поважав себе - спробував хто-небудь в рідному домі, щоб звернутися до нього, Джаммар, що він повинен поважати чужих традицій! Він роздягнув людей своїх голів менше. Ні, ці зірки дійсно гірше, ніж страшні жінки. Рабиня людей.
На екрані біля Джаммара вирушають вогні в кабіні, а на екрані висвітлюється пальма зброї.
- Мирра односторонньо відповідає всім постановам Речі Посполитої демократичних планет, звучало мовлення. Таке рішення про прав людини, постанову про свободу слова, постанову про демократичні вибори, постанову про проведення звичайних бойових дій та інших. Особливість Мирри полягає в тому, що всі ці постанови поважають лише так довго, як вони не суперечать принципу раціональної поваги культурним традиціям інших народів. Як і члени Речі Посполитої демократичних планет, Міра потребує стабільного припливу переселенців. З іншого боку, різні психіки та культурні відмінності між переселенцями та місцевим населенням призводять до серйозних конфліктів. Усунення цих конфліктів було прийнято закон про раціональне ставлення до культурних традицій інших народів. В даний час ми пишаємося тим, що згідно з незалежними міжнародними статистичними агенціями, курсом імміграційної злочинності та злочинами від іммігрантів місцевим населенням є найнижчим порівняно з усіма членами Співдружності демократичних планет. Закон про раціональну повагу культурних традицій інших народів був прийнятий в Миррі після повстання переселенців з Арсахара, що викликали численні жертви. У той час у всьому світі референдум у повній відповідності до демократичної процедури, було затверджено. Основні принципи, на яких базується ...
На екрані раптом спалахнув яскраво і вийшов. Голова молодої слуги захопили в кабінку.
до Він згорився, він однозначно помітив. - Зайдіть на сорок хвилин. І я переклав...
Він дивився у крадіжці.
- Бажаєте поїхати? Він тихо занурився.
Джаммар змащений і виходив з кабіни.
Увечері одного дня варення вина Jammar у місцевому тавері. Він купив паливо для літальних катерів і відвантажив його без проблем. У місцевих дилерів ви продаєте свою маму за гроші. Оглядач підійшов йому.
- Я шкодую, але ви можете переїхати на інший стіл? Як я попередив вас, цей стіл зарезервований від десяти годину ввечері. Набрякла кров до обличчя Джамма:
- Вимкнено, раб!
- Але...
Джаммар стрибнув з за столом і пробиваючи офіціантку на обличчі. Він впав. Джеммар, згинаючи вниз, кинув забиті гроші на обличчі офіціантки і пішли на вихід.
Він був легким і теплим в утеплювачі. Ті, хто затримував голодом навколо кутів, боявся подивитися на Джаммар після того, як він збив один з них, щоб не дати йому куртку. Джаммар був сплячий на лавці з цією курткою. На плечі прийшов охоронець. Джаммар зламав руку.
Відкрито двері солітарної клітки, а чоловіка в строгому костюмі та бесплаті.
- Здрастуйте, я комісник для вашого випадку, він сказав і подовжив свою руку на руки. Рука Jammar ігнорується.
- Коли я буде випущений? він запитав.
до Ми зараз дізналися, що ви не були знайомі з нашими законами щодо раціонального ставлення до культурних традицій інших народів. Я запевняю вас, що всі ті, хто відповідальний буде серйозно покарана. Але, на жаль, визнання закону не звільняється від відповідальності, і
- Чи нехай мені? Джаммар повторний.
- Відразу після того, як вони відрізають руки і відрізають вуха і ніс для бджільництва фрімена і гігантії, відповідно до термінології, а також для крадіжки, представник відповів, тьмявши очі.
до Що ви робите своїми руками? Ви не можете! Я знаю, що у вас є обіцянка і дива! «Тарлірат» і «Хуманізм» називаються! Я сказав мені, і він не лежав! І хто є безкоштовним? Заслуга в таверні безкоштовна?! Що я вкрадена? Куртка? Але я вже взяв її у в’язниці!
до У зв'язку з тим, що в нашому законодавстві діє раціональна повага культурних традицій, якщо нецитує вчинення злочинів на нашій території, покарання, прийнятої на нашій території, замінює покарання традиційною для країни прильоту, за умови, що такий призначають в законодавстві цієї країни і не більш пізній, ніж ця встановлена в нашій країні. Ця абзац, фактично, і він швидко відкрив свій портфель, витягнувши папку і нехайно прочитав:
- «Так ми вважаємо, що всі народи однакові й однаково розумні, незалежно від їх матеріального благополуччя і традицій, кримінальних законів і законів і митних питань, прийнятих цими народами, тому варто поважати свідомо обраним ними. А отже, поважаючи культурні традиції цих народів, ми повинні, в обставинах (тобто, якщо покарання за такий неприпустимий протоки в даній нації і більш суворий) слідувати своїм законам і звичаї у боротьбі з злочинцями або в зраді війни на цих народів.
Уповноважений закріплює папку.
до Цей закон був переданий в Мирру після переселенців у столиці. Тоді переселенці з Арсахара, перед тим як вони були зупинені поліцією, загинули понад тисячі людей в місті за те, що на годину їх Святої щорічної молитви, нудисти заснували маскараду і вони, сини Арсахара, вважали це образ до свого святого батька. А потім Аршхар сам оголосив війну на Миррі - і почав його з руйнуванням державного круїзного корабля Мирра, на борту якого була проведена дитяча олімпіада. Я дійсно прийшов, щоб запропонувати вам. Це те, що ваша країна атакувала одну з наших комерційних просторових баз, тому ми будемо дуже вдячні, якщо ви згодні, під контролем детектора брехні, щоб розповісти про те, як зазвичай веде війну. Як лікують в'язниці, цивільні особи, і так далі? Ми хочемо, щоб уникнути непорозуміння і...
Поведінка, яка перебила виступ Уповноваженого. Джамма прокочувала дико і загинала голову проти клітинної стіни. Він добре знав митницю свого племени.

Джерело: рибальська сітка