Дика природа Росії з природного фотографа Ігоря Шпільенка

Ігор Шпеленок каже: Ми всі приходять з дитинства. Ідея розпочати фотографування природи прийшла до мене у віці 13 років, коли в моїх бандрівках через весняний ліс Брянський я відкрив дивовижне очищення з сотнями снігопадів. Я був єдиним серед кількох мільярдів людей на землі, щоб побачити цю красу. За два тижні я спробував випустити мій бабуся купити мені камеру, але коли я повернувся до очищення з новим Smena-8M, я зрозумів, що я був пізно. У місці квітів виросла літня трава. За весь рік я чекав на наступну пружину і одночасно навчаюся фотографію, витрачаючи всі матеріальні ресурси, доступні для мене. 25 квітня 1974 р. я повернувся до очищення і не міг вірити очі. На місці завіси снігососів грунт, що інвертується доріжками тракторів, були чорні, стеки свіжозрізаного дерева, проколів. Він був одним з найбільш потужних дитячих шок, які визначили своє життя. З тих пір камера була найсвіжіші і найсвіжіші в бою, щоб врятувати Брянський ліс, місце де я народилася, жити і сподіватися на смерть. Фоксери

шемале

Misha і Masha жити в Південній Камчатці Федеральний заповідник

р.

Фуррі філософ

Майбутні власники таї

Маленька вілла з татом

вегетаріанський

Куса

Ведмедик, пов'язаний з гуйсером.

Кроноцький вулкан Золота осінь

1270810

Вид Кроноцького пагорба з рота річки Тиха в серпні

Ще один постріл Кроноцького пагорба. Цей приморський тундра біля вулкана називається: Мокра

Це Кузіна, партнер Кузі, стелить канат з двору.

Дикий тюльпан

Підшипники в вулканічному піску

р.

Вечірня купання

Знежирений плавець. Цей ведмедик прокидається через широку річку Кронотська. На пляжі я бачив фотографа. Чистий не щасливий. Він витягував внизу задніми ніжками, дивився нещастя, а спинки. Фотограф зламав свої плани...

Фокстрот на березі

Джерело: www.pokazuha.ru