Росіяни робили блискучу роботу!

Відкритий лист від американського бобслендера:
Росіяни робили блискучу роботу! Я захоплюю їх.
Американський бобслендер Даллас Робінсон у відкритому листі до Кур'єрського журналу запропонував нам зупинити пошук негативності на Олімпійських іграх Сочі та зосередитись на хорошому.
Команда US bobsleigh прибула до Сочі. Ми були першими, щоб випробувати різні проблеми, чи це було харчування в кафе, дивний запах в кімнаті або двері, що закривають людей у ванній кімнаті. Я отримав десятки звітів про проблеми безпеки, страшні умови житла, і промені собаки загиблими. І я думав, що це час, щоб поділитися своїм баченням.
Коли ми висадили в аеропорт Сочі, ми швидко помітили, що озброєний охоронець був відсаджений на кілометр кожні 50 метрів. Він був цікавим і лякаючим. Зовні Олімпійського містечка ви можете побачити поліцейського або військового чоловіка на кожному кутку.
Коли ми вперше прибули в село, заходи безпеки здаються занадто суворими: прокладений дріт, 10-метрові огорожі. Ви повинні пройти через незлічених контрольних точок, всі ID скануються, а потім дайте в олімпійське село.
Як військовий чоловік, я можу говорити про безпеку, але я не буду. Що потрібно знати: З питань безпеки, міліції та військові дуже дисципліновані та організовані. Ви можете сказати, що вони мають місію: захистити спортсменів і любителів на всіх витратах. Я впевнений, що ми проходимо до міста.
Ми навчимося все в цьому місті, спробували піти на місця, де ми не змогли... ці хлопці дійсно хороші.
Ми говорили про те, що були неймовірно щасливими, збуджені, готові допомогти і дуже дружні. Якщо ви перебуваєте на вулиці більше хвилини, волонтер прийде на вас і попросить у розбиту англійську, якщо вам потрібна допомога.
Я з Кентукі і людей, які є доброзичливими. Але я прошу щось: люди Кентукі не можуть навіть віддалено порівняти з цими в Сочі. Російські росіяни є найбільш гостинними людьми, які я коли-небудь бачив. Я захоплюю їх.
У ігровій кімнаті завжди близько 15 волонтерів, які пропонують вам воду, чай або каву. Вони все ще відображають нас на своїх телефонах, де вони живуть і просять нам показати, де ми живемо. Минулої ночі я був у ігровому центрі з другом з Канади. Так вона відразу зустрічала одну з волонтерів, продемонструвала її різні хитрощі, і вони сміхалися і соціалізували як старі друзі.
Тоді ми пішли до Макдональда. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я хотів би їсти на McDonald's в Америці!
Я впевнений, що ви чули, що є недоліки в Сочі. Я був в місті рік назад, і вірю мене, це небо і земля. Я шукав багато відкритих і закритих просторів, як я міг. Я пішов в горищі будівель, в деяких підвалах і навіть на будівельних майданчиках. Я трохи боляче, але я чув такі ж речі, як ви. Що нічого не зроблено!
Поки не все було завершено в Сочі. Готелі, мости, все це було побудовано в останні два роки. В останні лютий три рази більше будівель. І планують продовжити розвиток міста, щоб зробити його тривалим спортивним курортом.
Не залишався без кімнати (багато більше, ніж у Ванкувері), хороші ліжка, опалення та вода, це обов'язково. Я не знаю чому, тут і є деякі незакінчені речі. Можливо, ви перевищили розмір будівництва і вирішили переключити з Олімпійського містечка на більш важливі місця?
Ми повинні зосередитися на дивовижних речах, які Росія зробила, щоб зробити ці Олімпійські ігри. На всіх дивовижних російських і зарубіжних волонтерів, про безпеку, військових і робітників, а також побачити, що вони жертвують проведення такої масштабної спортивної події. Я думаю, що ми побачимо добро в собі і у людей, які живуть тут. й

Джерело: рибальська сітка