Допомога Facebook Один хлопчик знайти половину мільйона друзів

Американський створив сторінку Facebook для дня народження сина, щоб він міг зробити багато друзів з усього світу.

3-річної палички від Мічигана отримуватиме День народження на Facebook з більш ніж 1.6 млн. послідовників. Незвичайний подарунок для компанії Colin зробив свою матір Дженніфер Ченінгем, закликав користувачів соціальної мережі з проханням підтримати її сина, який страждає розладом Аспергера.

На початку лютого Дженніфер попросив Коллін, як він хотів би відсвяткувати свій день народження, і відповідь, що це не важливо, як він не має друзів. Вона просить допомогти користувачам Facebook.

Я створив цю сторінку для мій дивовижний, чудовий, комплексний син, який перетворить 11 березня. У зв'язку з нездатністю, соціальні навички непросто для нього, а інші діти не люблять його. Я думав, що якщо я створив сторінку, де люди можуть писати його позитивні думки і захоплюючі слова? Це буде краще, ніж будь-яка сторона.
Дженніфер Cunningham

8686459

У десяти днів кількість абонентів на сторінку перевищила мільйон і продовжує зростати. Дженніфер отримав кілька сотень листівок в ім'я сина.
Він не хоче сказати йому про тисячі людей по всьому світу, які знають його на ім'я."

-img5---

Синдром Аспергера вважається одним з п'яти поширених порушень розвитку, що характеризуються вираженою клімсистістю і труднощами в соціальній взаємодії, тому часто він порівнюється з аутизмом.

-img6---

Джерело: tjournal.ru